Cat de sanatoasa esti in functie de cate ori faci sex pe luna

Sexul este benefic sanatatii, dar cam cat de des ar trebui sa avem parte de nopti fierbinti pentru a avea o sanatate de fier?

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereFoto: blindgossip.comDeloc

Daca trec luna si tu nu ai facut sex, sanatatea ta este in pericol. De ce? In primul, creste tensiunea generata de nesatisfacerea nevoilor sexuale. Creste tensiunea in musculatura, iar daca nici nu faci sport, tonusul tau va avea de suferit. Totodata, lipsa sexului este asociata cu cresterea tensiunii arteriale. Mai mult, pe fondul unui dezechilibru hormonal, poti sa intampini probleme si pe partea emotionala si psihica. Poti suferi de schimbari bruste de stare de spirit si de episoade de depresie. Nu exista un pericol major la care te expui lasand sa treaca luna fara sex, ci la o varietate de mici riscul care decurg unele din celelalte si, adunate laolalta, risca sa te destabilizeze psihic, emotional si fizic.

Intre 1 si 3 ori pe luna

Daca faci sex o data pana la trei dati pe luna, organismul tau are totusi o minima eliberare, descatusare hormonala, emotionala si chiar musculara. Insa nu este suficient pentru a beneficia de ce-i mai bun de pe urma sexului: mai exact, de avantajele lui asupra starii de sanatate.

Intre 4 si 9 ori pe luna

Cei care fac sex intre patru si noua dati, asadar cel putin o data pe saptamana, se bucura de beneficiile sexului asupra sanatatii. Au sistemul imunitar mai intarit decat al persoanelor care fac sex mai rar, sufera de mai rar de hipertensiune arteriale si au parte de descatusarea emotionala si fizica de care orice orm are nevoie.

Afla aici CONTINUAREA!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate