Cat de tare! Uite cum si-a cucerit Nea Marin sotia! "Eu incercam sa ii fac lipeala cu altul si..." - Afla totul aici si vezi poze de colectie de la nunta lor!

Nea Marin este unul dintre cele mai indragite persoanje din showbizul autohton. Este un om simplu, de la tara, cu un caracter superb si o familie frumoasa.

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriereEl a fost invitat la emisiunea "Dincolo de aparente" de la Antena Stars si si-a dezvaluit toate secretele. Dintre cele mai interesante povestiri a fost si aceea in care Nea Marin a povestit cum si-a cunoscut sotia.

fara descrierefara descrierefara descriere"Eu pe sotia mea o stiu de cand eram copii. Mergeam la dansuri, ea era prietena cu verisorii mei si asa ne-am cunoscut. Apoi, pe la 12-13 ani, eu am plecat la Bucuresti. Cand m-am intors, ea terminase clasa a opta si atunci a inceput ceva. Oricum, unui amic de-al meu, ii placea de ea si eu incercam sa ii imprietenesc. Ei ii placea de mine, dar eu nu stiam. Cand am aflat, am legat relatia asta. Am stat cinci ani impreuna, dupa care ne-am casatorit", a povestit Nea Marin la emisiunea "Dincolo de aparente" de la Antena Stars.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate