Cât este de ”generos” Nicolae Guță cu fiica lui și al lui Beyonce de România! Câți bani îi trimite, lunar, micuței Anais

Nicolae Guță este, probabil, unul dintre cei mai bogați maneliști de la noi din țară, averea făcută în mai bine de 30 de ani de carieră fiind suficientă pentru a duce o viață de nabab.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian


In articol:

Cu toate acestea, pare-se, când vine vorba de cheltuili, Nicolae Guță este foarte, foarte chibzuit. Chiar și atunci când vine vorba de copiii săi.

Mai exact, susțin sursele noastre, Nicolae Guță nu uită niciodată să îi plătească pensia alimentară micuței Anais, fetița pe care o are alături de Mădălina Dumitru, alias Beyonce de România.

Citeste si: Lovitură dură pentru Beyonce de România! Ce se întâmplă cu mama vedetei

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Nicolae Guță a ajuns să cânte la petreceri de copii! Manelistul, show total printre baloane și confetti, la moțul fiului său, Eden

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Cu toate acestea, când vine vorba de generozitatea manelistului cu privire la fetița pe care o are cu Beyonce de România este loc de multe... discuții. ”Cadouri nu îi face. Uneori vorbește, dacă Mădlina insistă suficient, cu micuța, dar nu o face prea mult, pentru că este un om ocupat. E adevărat, își îndeplinește, așa cum l-au obligat judecătorii, obligațiile financiare pe care le are față de micuță”, susține o sursă extrem de bine informată, consultată de WOWbiz.ro.

Iar când vine vorba de pensie alimentară, Nicolae Guță pare să fi devenit mai generos în ultimele luni. ”El trebuie să plătească 270 de lei, lunar, pentru pensia alimentară a lui Anais. Dar, de câteva luni, când merge la poștă să pună banii, Nicolae Guță a decis să rotunjească suma. Acum trimite 300 de lei, ce mai, e generos din cale afară. Noroc că mama Mădălinei se ocupă de tot ce trebuie pentru micuță, că dacă ar sta după Guță, nu ar avea nici de mâncare”, ne-a mai spus sursa citată, ușor ironică.

Beyonce de Romania s-a judecat cu Nicolae Guță pentru pensia alimentară

Micuța Anais s-a născut în urmă cu cinci ani, dar de mai bine de trei ani ani este crescută doar de mama și de bunica maternă, tatăl ei natural uitând practic de ea. În vara lui 2017, Mădălina, alias Beyonce de România, l-a dat în judecată pe Nicolae Guță, tatăl fetiței ei. Aceasta le-a solicitat judecătorilor să stabilească cuantumul pensiei alimentare pe care Nicolae Guță trebuie să îl plătească pentru fetița lor, Anais, iar procesul s-a terminat în 2018, în martie, judecătorii stabilind că manelistul trebuie să achite 274 de lei pe lună pentru întreținerea și creșterea fetiței. Cu toate acestea, la începutul anului trecut, relațiile dintre Beyonce de România și Nicolae Guță s-au mai dezghețat, iar Anais a avut ocazia, pentru câteva ore, să stea alături de tatăl ei, la Petroșani.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate