Cât este de sexy Faimoasa Ana Georgescu de la Exatlon! E ”reclamă” pentru sport

Ana Georgescu a fost una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor celui de-al doilea seozn al Exatlon România, fosta gimnastă remarcându-se însă și pentru zâmbetul inconfundabil pe care îl afișa chiar și în momentele dificile din competiția fenomen de la Kanal D.

Distribuie pe:

Autor: Calin Perian

Ana Georgescu fost unul dintre cei mai buni concurenți din sezonul al doilea Exatlon, dar s-a văzut obligată să părăsească concursul din cauza accidentărilor, ea întorcându-se în România pentru a fi operată, de urgență, la genunchi.

Citeste si: Incredibil, ce s-a întâmplat la Exatlon! Monica Roşu a spus totul! Cum s-au spălat faimoasele la baracă mai bine de trei luni!

Citeste si: Petrecere surpriză pentru Cristina Nedelcu! ”Întotdeauna o campioană!” Faimoasa s-a pozat cu o colegă de la Exatlon FOTO

Citeste si: Imagini senzaţionale de la petrecerea Faimoşilor! Au urmărit împreună Exatlon şi s-au distrat până dimineaţa EXCLUSIV

După o perioadă scurtă de recuperare, Faimoasa Ana Georgescu a  revenit la ocupația sa de bază, cea de antrenoare de Zumba, frumoasa fostă concurentă de la Exatlon plimbându-se în toataă lumea pentru a susține cursuri și pentru a face demonstrații. Cu toate acestea, în ciuda programului extrem de încărcat pe care îl are, Ana Georgescu a reușit să ajungă și pe Litoralul românesc pentru câteva zile de relaxare și de distracție. Iar acolo, în momentul în care a renunțat la haine sport cu care este văzută mai tot timpul în favoarea unui costum de baie, Ana Georgescu a devenit una dintre cele mai bune argumente pentru a face sport.

Iar asta pentru că, în ciuda faptului că nu a trecut pragul medicilor esteticieni pentru a dobândi formele pe care le visează mai toate fotomodelele, Ana Georgescu dezvăluind un corp tonifiat perfect pe care, din decență, nu s-a grăbit să îl expună în vreun costum de baie cum poartă vedetele momentului, preferând chiar, la un moment dat, să își ascundă șoldurile chiar dacă nu au fost atinse de picătură de celulită.

Vezi o galerie foto WOW cvu Ana Georgescu, in costum de baie, doar pe kfetele.ro

Ana Georgescu s-a retras de la Exatlon din cauza unei accidentări la genunchi

 

 Ana Georgescu a povestit ca vreme de trei săptămâni a jucat accidentată, însă, sportivă fiind, este obişnuită să concureze cu durere. ”Mi se părea inutil să mai aduc în discuţie încă o problemă, în echipa noastră. Am jucat până când nu am mai putut. Eu nu sunt obişnuită să mă plâng, nu aştept să se plângă alături de mine. Noi vorbim despre o accidentare care s-a agravat, însă au fost numeroase accidentări mai puţin serioase, dar care pot duce la probleme. Este posibil să dansezi accidentat, cum a fost posibil să intru pe traseu cu genunchiul accidentat. M-a durut acuzaţia pentru că nu sunt o persoană care să faca asta, a fost putin dureros. Ea nu a crezut că cineva ar putea să alerge cu dureri, ea nu ar putea să facă asta, apoi a înteles", a spus Ana Georgescu.

Antrenoare de Zumba, Ana Georgescu are o carieră de invidiat. A început gimnastica ritmică la vârsta de 3 ani, la inițiativa părinților, ulterior reușindă să câștige nu mai puțin de 70 de medalii, dintre care 40 de aur. La vârsta de 17 ani s-a făcut antrenor de fitness, iar acum predă Zumba, multe vedete alegând să lucreze cu Ana Georgescu pentru un corp perfect.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate