Cât l-a costat pe Irinel Columbeanu mariajul cu Monica Gabor! Adevărul trist spus de fostul milionar de la Izvorani în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Monica și Irinel Columbeanu, povestea unui cuplu care a făcut istorie la tv în 2006, atunci când milionarul de la Izvorani s-a decis să o ia de soție pe tânăra din Bacău, care abia împlinise 18 ani.

Monica si Irinel Columbeanu
Autor: Catalina Lohan

In articol:

 

Ea era o tânără abia ce depășise pragul adolescenței, simplă și săracă, el era un milionar de vârstă mijlocie, obișnuit cu luxul și cu femeile frumoase. Povestea lor cu poate toate dedesubturile a fost spusă în presă. Telespectatorii au fost martorii, pentru prima data în direct, a unei nunți fabuloase.

Nu la fel a fost însă și căsnicia protagoniștilor. Irinel Columbeanu a luat-o pe Monica și a transformat-o într-o doamnă, pentru că a vrut să fie nu doar soțul ei, ci și mentorul acesteia.

nunta Irinel si Monica
În 2006, Monica si Irinel Columbeanu faceau nunta

Numai că, Monica Gabor s-a transformat în scurt timp nu în doamna Columbeanu, ci în ”Scorpia de la Izvorani”, cum îi spuneau în secret angajații.

Acum, Denise Rifai a vrut să știe dacă și soțul acesteia a sesizat transformarea și dacă acest lucru crede că a fost influențat de bani.

”I s-au urcat banii la cap Monicăi?”, l-a întrebat Denise Rifai pe invitatul său, Irinel Columbeanu.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Cine a fost primul bărbat din viața Monicăi Gabor? Nu este vorba de Irinel Columbeanu

”Ceea ce cred eu e că Monica a fost ajunsă din urmă de niște rămășițe din trecutul ei. Ceea ce a fost șocant pentru ea este că a descoperit dintr-odată ce înseamnă să fii mai liber decât atunci când nu ai așa mulți bani, ca să folosesc o formulă mai poetică. Și descoperind puterea pe care ți-o dau banii, i-a dat niște aripi care câteodată îi deranjau pe ceilați.

Pe mine nu m-a deranjat și nu i-am spus nimic la acea vreme. Da, am remarcat și eu schimbarea de comportament, dar nu asta a dus la divorț. Alte lucruri au dus la divorț”, a mărturisit Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Mariajul dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor a durat mai puțin de 5 ani

Mai puțin de 5 ani a durat mariajul lui Irinel Columbeanu cu Monica și s-a încheiat cu un divorț cu mai multe episoade scandaloase, în principal pentru custodia Irinei, micuța celor doi.

Citeste si: Monica Gabor, crize de gelozie din cauza Annei Lesko! Irinel Columbeanu a dezvăluit acum ce i-a cerut fosta sa soție! Acum poate fi fericită!

Acum, la 9 ani de la divorț, după ce atât mariajul cât și averea au devenit doar amintiri, unele mai dureroase decât altele, Irinel Columbeanu mărturisește trist că a cheltuit prea mult pentru fericirea pe care i-a oferit-o fosta sa soție.

”Cât v-a costat căsătoria cu Monica?”, l-a întrebat Denise Rifai.

”Nu știu, nu am făcut nici un decont. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost cu mult depășite de valoarea clipelor petrecute împreună și de aceea probabil că sunt tulburat de a trage o linie finală pentru a vă împărtăși decontul”, a mărturisit Irinel Columbeanu în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Monica Gabor, de nerecunoscut! Fosta doamnă Columbeanu apare transformată total într-un pictorial al unui celebru fotograf de modă

Cum vrea să-l salveze de la sărăcie Monica Gabor pe Irinel Columbeanu

Monica Gabor, executată silit din cauza lui Irinel Columbeanu. Vedeta și fostul ei soț, chemați în judecată

Luis Lazarus reacționează, după ce s-a spus că s-a infectat cu noul coronavirus: „Plătiți lumea să se vaccineze”

Veste uriașă pentru cei vaccinați cu Pfizer! E bomba momentului. Specialiștii au zis adevărul. Cât e de mare riscul

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita superă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

În Germania se anunță un cutremur politic. Uniunea Europeană va fi înlocuită cu o „Republică Federală Europeană”?

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies