Cât te costă dacă vrei să-l aduci pe Florin Salam la nuntă

Florin Salam rămâne una dintre vocile de aur din lumea manelelor. Solistul a revoluționat acest gen de muzică. Însă poate fi adus de oricine?

Distribuie pe:

Autor: Cristi Bus


In articol:

Florin Salam rămâne una dintre cele mai scumpe voci din muzica românească, indiferent de genul despre care vorbim. Dacă vrei să îți facă un program de 4 ore, manelistul îți cere, fără să ia bani din dedicații, între 10.000 și 20.000 de euro. Depinde, cum e normal în această lume a maneliștilor, de relația pe care o are cu mirii sau nașii.

Ca o comparație, Loredana, Horia Brenciu sau Stefan Banica Jr care cer putin peste 10.000 euro pentru a veni sa cante la o nunta, în timp ce Andra și Delia cer în jur de 15.000 euro pentru a onora invitația la eveniment.

Dintre maneliști, singurii care percep o taxă la fel de mare ca Florin Salam sunt Adrian Minune și Vali Vijelie, cu mențiunea că ultimul cântă numai în cercuri exclusiviste sau românilor de peste hotare, cu precădere în SUA și Canada. 

Florin Salam mai cântă la nuntă din obligație

Totuși, în ultima vreme Florin Salam a mai cântat la nunți/înmormântări sau alte evenimente de acest gen din obligație, nu pentru că ar mai fi dorit. Dacă ești o simplă persoană și, totuși, dorești să îl aduci pe „Regele manenelelor” în pragul casei tale, fără o „pilă” puternică în familia lui Salam nu ai cum. 

Dar de ce a renunțat Florin Salam să cânte la evenimente?

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj tăios pentru Bianca: „ Nu ai cum să o faci femeie ușoară pe Nicoleta” - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Implicat în mai multe scandaluri în ultimii ani, plecând „șifonat” de la mai multe evenimente sau provocând scandaluri uriașe între clanuri - vezi cazul Miky Vasiloi vs Duduianu - Florin Salam a decis să își aleagă cu atenție clienții. 

Ce s-a întâmplat între Salam și Mircea Nebunu

Ultimul scandal detalia de WOWbiz este cel cu Mircea Nebunu. Florin Salam este în centrul unui scandal fără precedent, celebrul manelist fiind ”urmărit” atât de clanul Duduienilor, pe care i-a reclamat la Poliție, cât și de liderul interlop din sectorul 4, Mircea Nebunu.

Cu toate acestea, deși explicațiile ”oficiale” cu privire la scandalul dintre Mircea Nebunu și Florin Salam sunt legate de niște live-uri pe care cei doi le-au făcut pe conturile de socializare, la mijloc pare să fie o ”combinație” din care nu este exclusă Roxana Dobre...

”El e doar un lăutar și a greșit. El nu-mi dă mie bani, nu-i iau eu banii... Eu l-am iubit ca pe un frate, ca pe un prieten... E lăutar, frate. Eu nu sunt d-ăștia care nu se duc la nunți, la botezuri, care își bat joc de oameni. A treia oară, dacă mai face el așa pe live, îi dau o palmă de zboară în sus, nu așa... Îl iubesc, țin la el, dar nu mai face tu live-uri, vezi-ți de treaba ta, de muzica ta, fii numărul 1. (...) Hai mă, Florine, ce naiba, vorbim din povești? Nu-mi cântă cocoșul pe gardul tău, nu-ți cântă cocoșul pe gardul meu, e al doilea live pe care l-ai făcut, referitor la mine. La al treilea, îți dă tata o palmă de te învârte invers”, a spus Mircea Nebunu’ referitor la Florin Salam.

Doar că, spun sursele noastre, Mircea Nebunu de fapt nu s-ar fi supărat pentru live-urile lui Florin Salam, ci pentru că, într-un fel, îl ”scăpase din mână”. Mai exact, spun sursele nastre, Florin Salam a decis ca încasările pe care le făcea, din diverse cântări, să meargă la noul lui ”impresar”, mai exact, Roxana Dobre. ”Roxana i-a reproșat lui Florin Salam că dădea prea mulți bani, în procente, celor care îi rezolvau diverse cântări... Printre care și, normal, cel care a avut ”Grijă” de el, Mircea Nebunu... Iar de atunci, Florin Salam, pentru a-i face pe plac Roxanei Dobre, a mai acceptat cântări doar prin ea, nu și prin Mircea Nebunu, iar acest lucru l-a deranjat, iar de atunci au și început atenționările, mesajele discrete, iar apoi live-urile dorecte dedicate... Apoi, Florin Salam, s-a dat o vreme cu Duduienii, pentru linișgte, dar asta l-a costat scump, iar acum e în vizorul lor”, ne-a spus un apropiat de-al manelistului.

Cu toate acestea, ne-a mai explicat sursa citată, Florin Salam, financiar, a avut doar de câștigat, Roxana Dobre fiind un ”manager” extrem de atent când venea vorba de încasările manelistului...

Când Emi Pian a fost asasinat, despre relațiile dintre Florin Salam și clanului Duduienilor au apărut, citate de Gândul, informații care sugerează că manelistul ar fi fost amenințat cu moartea de interlopi. Astfel, susține sursa citată, Duduienii pretindeau de la Florin Salam suma de 100.000 de euro, în două tranșe a câte 50.000 de euro, dacă mai voia să cânte undeva, fie în România, fie în străinătate. Potrivit unei înregistrări de la o benzinărie, obținută în exclusivitate de gandul.ro, Ioniță Marius-Marius, zis „Grasu“ și „Aramis“– Constantin Nicolae (fiul răposatului Cristofor) ar fi făcut planul de acțiune împotriva lui Florin Salam pe care aceștia îl consideră vinovat pentru că Aramis ar fi fost agresat pe 22 iunie într-un restaurant și, în consecință, este „bun de plată“, în caz contrat susținând că îi vor tăia limba. Între timp, Florin Salam a decis să plece pentru câteva zile din România, și după ce a cântat la parastasul lui Emi Pian, s-a îndreptat spre Germania.

 

 

 


Citește și:

Horia Brenciu, adevărul despre declarațiile lui Dan Bittman! Ce a spus cântărețul despre colegul său de breaslă: "Știu multe lucruri..."

Oana Roman a ajuns la spital cu micuța Isa. Ce s-a întâmplat cu fetița vedetei: ”Diagnosticul s-a confirmat”

Metoda simplă prin care Minodora a slăbit 40 kg: A dat rezultate mai bune decât operația de micșorare a stomacului

Cine este Artur Ocheretny omul cu care s-a căsătorit fosta soție a lui Vladimir Putin?

Viorel Catarama, urmatorul invitat la „40 de intrebari cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies