Cat te costa daca vrei sa te invete Loredana sa canti! Diva si-a deschis scoala de muzica. Avem tarifele pentru lectiile private cu jurata de la “Vocea Romaniei”

Dupa un sfert de veac de cariera, zeci de albume si sute de piese pe care le-a lansat si le-a transformat in hit-uri, a venit vremea ca Loredana Groza sa impartaseasca si altora din experienta sa.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereLoredana si Lucia, asociata saDin acest motiv, recent, Loredana Groza si-a deschis scoala de muzica “Wanderstudio- Atelierul de voce”, unde preda cursuri dupa metoda CVT (Complete Vocal Tehnic). In acesta afacere, Loredana o are alaturi pe Lucia Ciobotaru, un profesor autorizat in metoda CVT, care a studiat la Conservatorul din Utrecht in Olanda si in Copenhaga. Totodata, Lucia detine patru scoli de muzica in Olanda si este coantrenor la Vocea Romania 2013 si 2014 in echipa Loredanei.

fara descriereCei interesati trebuie sa stie ca la scoala Loredanei Groza vor putea sa-si lucreze vocea si sa se perfectioneze, indiferent daca stilul lor muzical este pop, rock/metal, soul, clasic sau muzical. Tototdata, la scoala se pot inscrie cei care au probleme cu accentul in diferite limbi, cei care au suferit o operatie pe corzile vocale sau au avut o trauma suportata de voce sau artistii care lucreaza cu dansatorii si vor sa-si imbunatateasca tehnica vocala. In cadrul scolii “Wanderstudio-Atelierul de voce” se predau si ore de pian si chitara.

fara descrierePreturile sunt pentru toate buzunarele si incep de la 40 de lei pentru o lectie de curs individuala care dureaza 20 de minute, pana la cea de 100 lei pentru cea individuala care se intinde pe parcursul a 60 de minute. Mai mult de atat, exista si varianta abonament, care include 10 sedinte X 60 minute si ajunge la 1200 lei sau sedintele care se desfasoara pe skype, gandite special pentru persoanele care se afla in alta localitate sau tara.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate