Catagay Ulusoy: “Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”

“Yaman”, un nou serial de succes incepe vineri, 12 decembrie, la Kanal D! Actorul din rolul principal, Catagay Ulusoy, spune ca s-a identificat cu personajul sau, dupa o munca asidua de intelegere a psihologiei acestuia

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereCatagay Ulusoy, actorul principal din serialul “Yaman”, care va incepe vineri la Kanal D, a cucerit deja publicul din Romania cu rolul Emir din “Feriha”. Aceasta a afirmat ca presa i-a conturat o imagine care nu are legatura cu realitatea, aceea de “afemeiat” si petrecaret”, desi in realitate este un timid. Nu si-a imaginat niciodata ca va avea succes. “Pentru mine a fost o supriza uriasa, nu am avut asemenea ambitii si nu m-am asteptat nici la titlul de Best Model, obtinut in 2010. Cred ca sunt norocos. Am fost la locul potrivit, la timpul potrivit”, a spus Catagay Ulusoy.

Referitor la Yaman, personajul pe care il interpreteaza in serialul cu acelasi nume, Catagay Ulusoy spune ca si-a studiat cu meticulozitate partitura actoriceasca.

“Yaman are o poveste a formarii. A crescut fara tata, mama lui este cantareata si e recasatorita. Modelul lui Yaman in viata este fratele sau mai mare, care e implicat in tot felul de probleme cu oamenii legii. Viata lui Yaman se schimba insa cand il va intalni un avocat, care se regaseste in povestea lui… Am lucrat mult din punct de vedere psihologic asupra acestui personaj si am ajuns sa ma identific cu Yaman foarte bine. Cel putin asta imi spune succesul serialului… ”

Cagatay Ulusoy, actorul principal din serialul Yaman, s-a nascut la Istanbul, la 20 septembrie 1990. Inzestrat cu calitati fizice demne de un sex-symbol, in 2010, Cagatay Ulusoy a fost ales “Best Model of Turkey”. Dupa ce si-a terminat studiile la Universitatea din Istanbul, Facultatea de Silvicultura, Catagay a obtinut un post la Departamentul de Irigatii si Design Peisagistic si, in paralel, a inceput sa ia lectii de actorie. Catagay Ulusoy a devenit cunoscut publicului larg datorita rolului din serialul “Feriha”.

De vineri, il veti putea urmari interpretand personajul principal al serialului de succes “Yaman”. Productia va fi difuzata incepand din 12 decembrie, in fiecare joi si vineri, de la 20:00, la Kanal D.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate