Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz, când avea 2 ani! Vezi ce s-a întâmplat după 10 ani, când şi-a revăzut părintele!

Nu mai e un secret că Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz. Actorul de stand-up comedy s-a cununat religios sâmbătă cu Luiza, femeia cu care s-a cununat civil acum 4 ani şi care i-a dăruit şi un copil. Dacă acum trece printr-o perioadă fericită a vieţii sale, Bordea a suferit enorm în copilărie. (vezi imagini de la cununia religioasă)

Citeste si: Soţia lui Cătălin Bordea a fost stewardesă înainte să se mărite! Livia a locuit o perioadă în Dubai, unde a făcut senzaţie în costum de baie! FOTO

Citeste si: Cătălin Bordea a dat azi vestea cea mare: „Această femeie fantastică...”

Citeste si: Cătălin Bordea, anunţ incredibil: ”Azi intru la închisoare. Nu este o glumă!” Ce s-a întâmplat

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz: "Nu i-am spus nimic, ce să-i spun?" 

„Tatăl meu m-a lăsat în autobuz la 2 ani și m-a găsit bunica mea. Prima și ultima dată l-am văzut la 12 ani. Nu i-am spus nimic, ce să-i spun? Aveam 12 ani, eram bucuros că l-am văzut”, a spus Cătălin Bordea într-o emisiune de televiziune. Ulterior, el a completat: "La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci”.

fara descriere

Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz: “A intrat în casă de mână cu mine" 

S-a aflat că Cătălin Bordea a fost abandonat de tatăl lui într-un autobuz. A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui... iar femeia...  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost. (...) Îmi ajut familia şi acum. Nu am cum să nu fac asta... Ei sunt familia mea. Şi dacă nu erau ei şi tot ce s-a întâmplat.... Probabil eu acum eram un drogat sau vreun beţiv din sat", a mai dezvăluit Cătălin Bordea.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate