Cătălin Botezatu a fost feblețea Elenei Ceaușescu. Ce relație a fost în realitate între Prima Doamnă a României și creatorul de modă

Cătălin Botezatu spune adevărul despre relația pe care a avut-o cu Elena Ceaușescu!

Autor: Loredana Dobre

In articol:

Faptul că designerul Cătălin Botezatu a fost unul dintre cei mai apreciați manechini de către Elena Ceaușescu este un lucru cunoscut. Totuși, de-a lungul timpului au existat zvonuri potrivit cărora între cei doi a existat o poveste amoroasă. 

A fost sau nu Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceaușescu

Cătălin Botezatu era nelipsit de la evenimentele organizate de soții Ceaușescu. În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, designerul a povestit că era urmărit de Securitate, iar pentru fiecare petrecere erau efectuate controale ample.

Citeste si: Cătălin Botezatu a dat cărțile pe față! Creatorul de modă a spus adevărul despre orientarea sexuală: „Nu sunt”

A fost sau nu Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceaușescu
Soții Ceaușescu

Citeste si: Corina Chiriac, distrusă! Cum a reacţionat după ce a aflat de Monica Anghel. "Doamne, ce trist...- bzi.ro

El recunoaște că a fost privilegiat și că prima doamnă a României voia să-i ofere mereu el buchetele de flori la petreceri. Apropierea dintre cei doi l-a avantajat în carieră pe Cătălin Botezatu, care a refuzat să ofere un răspuns concret privind o posibilă relație amoroasă cu Elena Ceaușescu

„Prezentările de care vorbești erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele.

Într-adevăr eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare. La întrebare lasa-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu”, a spus Cătălin Botezatu. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare: „Da, voiau să mă omoare”. Designerul răspunde celor „40 de întrebări cu Denise Rifai”

A fost sau nu Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceaușescu
Cătălin Botezatu, în tinerețe

Creatorul de modă mărturisește că a fost privilegiat datorită unor conjuncturi. „A fost un context cauzat de prima secundă în care am venit în acel centru de cercetare, la acel consurs, l-am luat cu cea mai mare notă. Chiar faptul că nu aveam acel buletin blestemat de București mi-a facilitat acest lucru. Toate aceste împrejurări au dus la a fi poate preferat sau nu de Elenei Ceaușescu. Eu nu cred că sunt un bărbat frumos, cred că sunt un bărbat special, șarmant, un bărbat care are alte lucruri de oferit.

Oricui”, a mai spus designerul. 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cum arată casa în care a crescut Emma Răducanu, noua senzație a tenisului mondial! Informații exclusive despre afacerile tatălui român al sportivei!

Raed Arafat, pronostic sumbru în valul 4 al pandemiei: „Putem ajunge la peste 10.000 de infectări pe zi”

Ștefan Manolache, adevăratul motiv pentru care el și Eva Zăhărescu s-au despărțit: „Nu a fost ea cea care m-a părăsit”

Horoscopul banilor pentru luna Octombrie

Anunțul momentului pentru cei cu CENTRALE TERMICE! Nimeni nu ar mai fi crezut așa ceva

DIVORȚUL SECOLULUI în showbiz! Păreau cuplul perfect. Nimeni nu și-a imaginat că EL o îneală cu o bombă sexy

Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor. Columbeanu va vărsa lacrimi amare: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește”

Femeia pe care Gigi Becali a impresionat-o în trecut: ,,M-a sunat să ne vedem la palat, să ne cunoaştem mai bine”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies