Catalin Botezatu a fost Mos Craciun pentru 19 copii orfani!

Catalin Botezatu a fost aseara Mos Craciun pentru 19 copii orfani, aflati in grija SOS Satele Copiilor. Designerul le-a facut micutilor o bucurie imensa cu cadouri si multe surprize.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereAjutat de Dana Savuica, Sophia, DJ Wanda si Carmen Negoita, Catalin a decorat globuri, a impletit ghirlande multicolore si a impodobit alaturi de copiii orfani un brad de Craciun ca in povesti. Globurile de ceramica vor fi vândute ulterior la licitatie in scop caritabil.

Designerul s-a asezat la masutele din incinta parcului pentru a se implica in atelierul de creatie a lui Mos Craciun si a petrecut doua ore de neuitat alaturi de prichindei.

“Craciunul inseamna sa fii mai bun, sa te simti iubit si protejat. Inseamna caldura familiei. Acesti copii minunati, deosebit de talentati, merita tot ce este mai bun. Am ales sa ne intâlnim intr-un mic parc de distractii ce ofera o atmosfera de basm, perfecta pentru sarbatorile de iarna”, a declarat Catalin Botezatu.

Designerul s-a aventurat, cu aceasta ocazie, alaturi de copii, intr-o cursa cu celebrul deja roller coaster amplasat in incinta parcului de distractii si s-a jucat alaturi de cei mici la simulatoarele 4D.

“Mi-a fost teama la inceput de roller coaster date fiind problemele cu inima, dar a fost distractiv. M-am simtit copil din nou”, a mentionat designerul.fara descriere

Au fost prezente si Dana Savuica, Sophia, Carmen Negoita, alaturi de cei doi copii ai sai, si DJ Wanda. Vedetele s-au asezat la mesele atelierului de creatie, au pictat globuri din ceramic si au confectionat ghirlande alaturi de copiii orfani.

“Copiii mei au fost prezenti la eveniment pentru ca imi doresc sa constientizeze cât de important este sa ii ajuti pe cei din jur, pe cei aflati la nevoie si sa aprecieze tot ceea ce au si ce le ofera familia”, a declarat Carmen Negoita.fara descriere

Dana Savuica s-a alaturat actiunii si a pictat globuri de ceramica. “Am lucrat cot la cot cu ei sa facem cel mai frumos brad de Craciun. Sunt fericita ca le-am putut aduce un strop de bucurie”, a declarat vedeta.

Sophia, la rândul ei, s-a implicat si in alte proiecte destinate copiilor orfani aflati in ingrijirea SOS Satele Copiilor. “M-am atasat de ei. Sunt frumosi, talentati si cu suflet pur. Sunt coplesita de calitatea umana desavârsita a celor de aici. Nu am stiut, nu am crezut ca se poate sa ai o familie in afara familiei.... Imi plec respectul”, declara artista.fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate