Catalin Botezatu a vorbit despre copilaria sa! Ce ii facea mama lui atunci cand gresea: "Primeam cea mai groaznica pedeapsa"

Catalin Botezatu a vorbit intr-un interviu despre copilaria sa. Designerul a recunoscut ca mama lui a fost dura cu el.

Autor: A. B.
Catalin Botezatu a marturisit ca mama lui il batea atunci cand nu era cuminte.

 

„Mama  m-a crescut foarte dur. La momentul acela nu am înteles duritatea mamei. Trebuia să învăţ tot timpul, trebuia să vin la o anumită oră acasă.
Dacă greşeam cu ceva, primeam cea mai groaznică pedeapsă! Trebuia să scriu codul bunelor maniere de cel puţin trei ori. După ce stăteam afară, la joacă, urma şi o bătaie de la mama. Cel mai nasol era atunci când mă trăgea de urechi.  Îmi dădea pedepse umilitoare, de genul să dau cu aspiratorul, să pieptăn ciucurii de la covor, să duc gunoiul sau să mă duc să umplu sifoanele. Ei bine, aici, la treaba cu sifoanele, o făceam pe mama de bani. Tata nu m-a bătut niciodată! El  era cel care mă ierta, trecea cu vedera toate boacănele pe care le făceam şi mă învaţa la prostii. Mama este pentru mine,  ca pentru majoritatea bărbaţilor, acea chintesenţă a vieţii fără de care nu putem trăi. Mama îmi e şi acum aproape”
, a povestit Catalin Botezatu.
 
Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Simpaticul iranian Chef Mehrzad, consultant pentru un local cu produse proaspete! Si-a pus semnatura pe un meniu cu salate, sandvisuri si deserturi

Isi ucidea pacientii si primea si bani pentru asta. Cum a fost prins un medic de la Ambulanta

Tragedie in lumea sportului! S-a stins din viata

Smiley, noi detalii despre starea de sănătate a Ginei Pistol: „Se mișcă greu”

Se dau bani de la stat. Florin Cîțu a dat drumul la robinet. Mii de români vor beneficia

Ceaiul care poate declanșa cancer la colon. Mulți români continuă să-l bea fără să știe la ce se expun. Medicul Laura Ene avertizează

Ipoteză incendiară. În câteva ore, București în carantină? Ce spune noua decizie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies