Cătălin Botezatu, adevărul despre scandalul cu Iulia Albu: „Înțepăturile ei...”

Ce spune Cătălin Botezatu despre scandalul cu Iulia Albu.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Cătălin Botezatu a rupt tăcerea și a dezvăluit de ce a izbucnit un scandal între el și Iulia Albu. Designerul a participat alături de Iulia la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu și atunci fosta soție a lui Mihai Albu a spus că unii care au venit la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu au venit ”pentru a fixa cuiul pe care i l-au bătut deja demult în sicriu”.

Cătălin Boteazatu a rupt tăcerea și a vorbit despre adevăratul motiv pentru care a izbucnit scandalul dintre el și Iulia Albu!

Cătălin Botezatu a rămas surprins de discursul Iuliei Albu și chiar deranjat. „A început să spună că „unii au venit aici să bată cuie”, lucru care m-a durut. De aceea, acum, nu înțeleg atitudinea Iuliei și atacurile ei fără noimă.”

Citeste si: Ramona de la Clejani, la un pas de moarte: „M-a lăsat să mor ca pe un câine...”

Citeste si: Promo Puterea dragostei 16 mai. Roxana o loveşte pe Ana, Bianca se desparte de Bobicioiu, Mantea stă de vorbă cu mama lui Jador

Citeste si: Doliu în cinematografie! Un cunoscut actor din Thor și Terminator a murit

Ulterior, Iulia Albu a afirmat: „Eu cu Botezatu nu am mai vorbit de mult timp şi nu am fost niciodată prieteni. Ultima dată când l-am văzut era într-un supermarket, de fapt, nu l-am văzut pe el, ci nişte chiloţi făcuţi de el… Eu nu am nominalizat pe nimeni în discursul meu”.

Ce spune Cătălin despre Răzvan Ciobanu

„Eu l-am iertat… Răzvan era un copil mare. L-am iertat de multe ori. Mă gândesc tot timpul la el. Îmi pare rău, cu bune, cu rele, era un băiat bun.

Mama lui Răzvan a venit în timpul slujbei la noi şi ne-a rugat ca unul dintre noi să ţină un speach, am văzut apoi că Iulia Albu s-a dus la mama lui Răzvan, i-a cerut permisiunea să vorbească ea, i-a dat voie, a spus ce considera că trebuie să spună, că Răzvan şi-ar fi dorit să fie aplaudat.

Că ea a vrut să înţepe pe cineva, nu cred că a reuşit. După ce moare un om trebuie să rămână doar lucrurile frumoase. Înţepăturile ei,… eu o consider o fată extraordinară, au fost gratuite. Am înţeles că a spus că nu s-a mai întâlnit cu mine demult, dar a văzut nişte chiloţi prin hipermarket. Dacă-şi aduce aminte şi ea la începutul carierei, începutul vieţii ei, s-a îmbrăcat cu câteva rochii de la mine, când era cu Mihai, m-a onorat treaba asta pentru că era şi este o femeie frumoasă.

Înţepăturile ei sunt gratuite. Eu înţeleg. Poate din cauza faptului că ea nu mai este colega noastră, are nişte… nici măcar nu vreau să spun frustrări, ea nu este o femeie frustrată, dar eu o înţeleg, am susţinut-o tot timpul. Nici de data asta nu va reuşi (n.r. scandal)”, a declarat Cătălin Botezatu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: