Vedete

Catalin Botezatu: “Ai demonstrat ca un singur om, un singur personaj, poate face si show, si styling!” In aceasta seara, de la 23:15, la Gala Superstar “Bravo, ai stil! All Stars”

De Dragobete, celebritati care au cucerit o lume intreaga “pasesc" in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”, la Gala saptamanii, “Superstar”.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Catalin Botezatu: “Ai demonstrat ca un singur om, un singur personaj, poate face si show, si styling!” In aceasta seara, de la 23:15, la Gala Superstar “Bravo, ai stil! All Stars”icon photo

“Christina Aguilera”, “David Bowie”, “Elvis Presley”, “Liza Minnelli” sau “Mozart” sunt doar cateva dintre personalitatile de talie mondiala care “poposesc” in aceasta seara, prin intermediul concurentelor, la “Bravo, ai stil! All Stars” pentru a ne oferi un spectacol grandios, plin de emotie, stralucire si culoare.

“La aceasta Gala vreau sa vad personaje, nebunie, dans, costume, inventivitate, creativitate … vreau sa vad ceva ce n-am vazut pana acum”, a spus Catalin Botezatu.


Pregatite de spectacol, cele zece concurente sunt gata sa rupa barierele concursului si sa demonstreze ca locul lor este in fruntea clasamentului. Lupta este stransa iar juratii analizeaza “la sange” evolutia scenica a concurentelor, insa doar cateva dintre acestea vor reusi sa starneasca admiratia unanima a membrilor juriului.
Ai demonstrat ca un singur om, un singur personaj, poate face si show, si styling!”, i-a spus Catalin Botezatu unei concurente.


“Esti inegalabila!”, a completat Raluca Badulescu.


Cine sunt concurentele care au impresionat “pe linie” juratii si care va fi “veriga slaba” dintre acestea, aflati astazi, de la ora 23:15, la Gala “Superstar” Bravo, ai stil! All Stars”, care va fi eliminatorie, imediat dupa “Exatlon”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune