Catalin Botezatu, bucatar si vanzator pentru o seara, in scopuri caritabile

Catalin Botezatu (46 de ani) a imbracat azi sortul de bucatar si, mai apoi, pe cel de vanzator la o cofetarie din Capitala. Asistat de un bucatar sef, Bote a preparat cozonaci pe care i-a vandut in scopuri caritabile. Banii vor fi folositi pentru a face produse de patiserie si cofetarie care vor ajunge de Craciun la copiii de la Centrul Comunitar Sfantul Vasile.

Distribuie pe:

fara descriereCatalin Botezatu se descurca bine ca vanzatorImbracat la patru ace, creatorul de moda a ajuns la cofetaria de fite in jurul orei 17.00. "Am gasit cu greu loc de parcare", s-a scuzat Bote, in timp ce isi punea pe el sortul de vanzator. "Echipat", Botezatu s-a asezat cuminte in spatele raftului cu dulciuri si si-a asteptat clientii. Cozonacii fusesera preparati in prealabil. "Aceste produse au fost preparate cu mare dragoste. Am avut langa mine un bucatar sef extraordinar. Cei care ii cumpara nu numai ca fac o fapta buna, dar si mananca ceva delicios", a declarat Catalin, pentru WOWbiz.ro.

Creatorul de moda a recunoscut ca este si el un mare devorator de dulciuri. "Recunosc, imi plac foarte mult dulciurile. Sunt un gurmand! Ma opresc abia dupa ce incep sa iau proportii", ne-a spus Bote.

fara descriereCatalin Botezatu va continua seria actelor caritabile. Pe 19 si 20 decembrie, designerul va imparti sarmale celor nevoiasi, in doua locatii din Bucuresti. Miercuri, 19 decembrie, Bote va merge la un adapost de noapte de pe soseaua Pantelimon, iar joi, 20 decembrie, va imparti sarmale in fata clubului sau.

Foto&Video: Sorin Cioponea

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate