Cătălin Botezatu, declarație șoc după ce Daniela Crudu a fost bătută cu bestialitate de iubit! ”Când lucrurile se întâmplă așa, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunți la tot, fiindcă nu mai este respect” EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a fost șocat în momentul în care a aflat că Daniela Crudu a fost lovită de partenerul de viață

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

fara descriere


In articol:

Cruduța a ținut prima pagină a ziarelor în cursul zilei de duminică, după ce a ajuns plină de sânge la spital, bătută măr de iubitul ei misterios, de origine croată. Potrivit informațiilor, incidentul s-a petrecut la ora 05.30 dimineața, după ce vedeta și partenerul ei au plecat de la o petrecere dintr-un local de fițe din Capitală.

Cei doi se aflau în mașină, un Bentley negru cu numere de Dubai, și se îndreptau spre casa Danielei din București La un semafor de la Prelungirea Ghencea, din senin, bărbatul a răbufnit într-un episod de gelozie, în urma unor mesaje primite de brunetă, a reacționat instinctual și a început să o lovească cu pumnii pe iubita lui, care, speriată, a reușit să scape din mașină și să fugă.

fara descriere

”A bătut-o! Se întorceau azi-dimineaţă de la club, băuseră amândoi, iar la semafor, Daniela s-a trezit luată din senin la bătaie. I-a dat un pumn în faţă, are toată faţa vânătă şi nasul spart. A sărit din maşină desculţă”, a povestit pentru Click! o rudă de-a Danielei, completată de reprezentanții poliției.

”Secția 25 de Poliție a fost sesizată prin apel la 112 de către o femeie de 30 de ani cu privire la faptul că este agresată de iubitul ei. Polițiștii sosiți la fața locului au luat legătura cu persoana vătămată, care și-a rezervat dreptul de a depune plângere la acel moment", a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, apoi a specificat că Daniela Crudu a fost transportată de urgență la spital cu dureri insuportabile de la leziunile interne produse de lovituri.

fara descriere

Botezatu nu înțelege cum un bărbat poate da într-o femeie! ”Nu are nici măcar o justificare!” 

La o zi de la scandalul de violență, persoane din showbiz au vorbit pe marginea lui, inclusiv designerul Cătălin Botezatu, cel care o cunoaște de ani buni pe vedetă, avea să fie purși simplu șocat! 

”Nu mi-a venit să cred când am auzit! Nu sunt de acord niciodată cu astfel de violențe și mai ales ca bărbat să dai într-o femeie, indiferent când te mult te aduce ea în stare să faci acest lucru, nu are nici măcar o justificare! Duritatea este inexplicabilă în astfel de cazuri.

Pe de altă parte, dacă un bărbat a ajuns să facă așa ceva este posibil ca și Daniela să îl fi determinat să fie atât de violent! Poate unele femei ”și-o cere”, așa cum se spune pe românește, sigur a făcut ea ceva, însă nu trebuia să se termine atât de urât. Îmi pare rău pentru Cruduța, este o persoană mișto, carismatică, atât de veselă mereu și de frumoasă, încât sper să își revină și să își ia viața în piept fără iubitul acesta croat”, a spus Bote în exclusivitate pentru WOWbiz.ro! 

Citeste si: Ce a spus Anamaria Prodan după ce a aflat de bătaia încasată de Daniela Crudu? "Femeile din România au, în general, treaba asta..."

Citeste si: Daniela Crudu a fost bătută în mașină de iubitul croat: "I-a dat un pumn în față la semafor"

Citeste si: Ce decizie a luat Daniela Crudu după bătaia încasată de la iubitul croat

fara descriere

Cătălin Botezatu a luat atitudine după ce Cruduța a fost bătută! ”Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!” 

Cătălin Botezatu a luat atitudine după ce Cruduța a fost bătută și a spus ce ar trebui să facă bruneta după aceste violențe mediazate de toată lumea ale croatului. ”Când o femeie ajunge la un astfel de moment în relația ei, este clar că nu mai există iubire. Sau poate fi și o iubire cu năbădăi, dar repet, una este să mai atingi în glumă sau să îi dai o palmă ușoară unei femei, lucruri cu care nu sunt de acord, dar în fine... poate fi o dragoste de acest gen în unele relații, și alta este când se ajunge ca aici la mutilare! Îngrozitor! Accentuez, când lucrurile se întâmplă așa, indiferent cât ai iubi pe cineva, trebuie să renunții naibii la tot, fiindcă nu mai este respect și nu mai este nimic care să te țină lângă acel bărbat. De aceea, cred că Daniela trebuie să își urmeze calea și punct! Oricâtă iubire, bani sau aventură ar fi la mijloc! Nu merită!”, a comentat designerul pentru WOWbiz.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate