Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre Bianca Drăguşanu. Vezi prin ce calvar a trecut blonda şi cum a ajutat-o designerul. "Am fost rănită fără motiv"

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre Bianca Drăguşanu. Vezi ce spune despre fosta lui iubită.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Celebrul designer o respectă foarte mult pe fosta lui iubită şi povesteşte că, încă de la primele întâlniri, i-a remarcat potenţialul uriaş.

Mai mult decât atât, în ciuda părerii cârcotaşilor, acesta spune că Bianca Drăguşanu are un suflet extraordinar de bun şi sensibil.

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre Bianca Drăguşanu. "Mi-a plâns în braţe de nenumărate ori"

"Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut.

Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva şi când este judecată pe nedrept chiar dacă de multe ori nu o arată. Mi-a plâns în braţe de nenumărate ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat, iar ei au trădat-o. Fata asta a trecut prin perioade în care nu a avut încredere în nimeni şi nici n-am cum să o condamn pentru că foarte mulţi s-au folosit de ea, au profitat pe urma generozităţii ei apoi i-au făcut rău. Ea se macină mult când este atacată gratuit deşi pare o "stâncă". Am mai remarcat de la inceput la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Am fost convins că va reuşi tot ce-şi va propune şi am avut dreptate. Mulţi au râs de mine în trecut când le-am zis că Bianca este o învingătoare, iar acum le râd eu în nas când toată lumea a văzut că ea are o afacere de succes, contracte de imagine, a prezentat o emisiune şi are o fetiţă minunată.
Am o intuiţie foarte bună şi recunosc de la o poştă un om destinat să ajungă sus
", a spus Botezatu despre fosta lui iubită.

Cătălin Botezatu, declaraţie ŞOCANTĂ despre Bianca Drăguşanu. Vezi care este replica fostei prezentatoare tv.

La rândul ei, frumoasa Bianca a avut numai cuvinte de laudă la adresa designerului pe care-l numeşte mentor.

"De la Cătălin Botezatu am avut foarte multe de învăţat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor şi mi-a explicat cum trebuie să mă

comport în lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost rănită fără motiv. Este adevărat că am plâns pe umărul lui, întrucât îmi era foarte greu să accept răutăţile gratuite la adresa mea, iar el m-a sprijinit de fiecare dată.", a declarat vedeta acum câteva luni. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Tristan Tate după despărţirea de Bianca Drăguşanu? Uite cum îşi petrece serile milionarul englez! VIDEO EXCLUSIV!

Dovada ca milionarul Alex Bodi o adora pe Bianca Dragusanu. Uite cum arata si cat costa pe noapte camera unde sunt cazati, la Paris. Indragostitii sunt insotiti de fiicele...

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Iată ce a făcut Dan Bittman pentru fosta parteneră, la un de când s-au mutat separat

NU veți mai avea mașină! Adevărul despre planul uriaș al Europei

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Carmen Dan, replică usturătoare pentru Viorica Dăncilă. De la ce a pornit scandalul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies