Cătălin Botezatu, declaraţii BOMBĂ despre participarea Biancăi la un show tv de supraviețuire: "Impulsivă, agresivă"

Cătălin Botezatu, declaraţii şocante despre participarea Biancăi la un show tv de supraviețuire! Vezi ce spune designerul.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cătălin Botezatu o cunoaște foarte bine pe Bianca Drăgușanu, el fiind cel care a "modelat-o" după debutul ei pe sticlă. Tocmai de aceea, celebrul designer nu a fost mirat de reacțiile halucinante ale divei la un show de supraviețuire filmat în Asia. Frumoasa blondă a înjurat ca un birjar și s-a plâns mai mereu de condițiile grele pe care a fost nevoită să le îndure.

Citeste si: Cătălin Botezatu, reacţie SURPRIZĂ după împăcarea dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Vezi cum l-a avertizat pe milionar! "Dificilă, geloasă şi vulcanică" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, declaraţii şocante despre participarea Biancăi la emisiunea din Asia! "N-avea ea ce să caute la emisiunea aia"

Fără să o menajeze, Bote a spus că Bianca este o mofturoasă care nu rezistă fără confortul ei şi fără tabieturile pe care le are de ani buni.

Citeste si: Exatlon-ul le aduce o schimbare de carieră? Propunere uluitoare a lui Cătălin Botezatu pentru jandarmul de la "Războinici" şi pentru Costin Gheorghe de la "Faimoşi". "Nume cu greutate" EXCLUSIV!

"Voi nu aţi văzut cum arată Bianca şi cât timp petrece la saloanele de înfrumuseţare şi la sala de fitness. Sa o ţii departe de ele este ca şi cum nu i-ai da voie unui fumător înrăit să-şi aprindă o ţigară. Că a înjurat nu mă miră. Când este nervoasă, Bianca nu se poate controla. Este impulsivă, agresivă şi cel mai bine este să nu o provoci. Se calmează imediat însă şi se comportă ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. N-avea ea ce să caute la emisiunea aia. Nu e un format pentru ea. Eram convins că o să facă scandal.", a declarat Bote.

Vezi ce le spune Bote celor care spun că Bianca Drăguşanu este o femeie uşoară!

"Bianca este ca o felină pe care nu poţi să o închizi într-o cuşcă. Ea trebuie să trăiască în habitatul ei, să fie admirată, dorită, curtată... Dacă nu se simte aşa, nu mai e Bianca. Să vă spun ceva şi ştiţi că eu nu mint! Bianca Drăguşanu nu este materialista, cum spun toţi. Va zic clar, dacă era materialistă, puncta la nivel de miliardari, oameni cu avioane private iahturi, stiu eu ce vorbesc. Mulţi şi-au dorit şi ar fi dat orice să fie cu ea, dar Bianca i-a refuzat fără să clipească. Şi pe mine m-a iubit pentru ceea ce sunt, nu pentru faimă. Îmi pare rău că este catalogată "femeie uşoară". Nu e aşa, pur şi simplu nu a avut noroc. A investit sentimente şi încredere în bărbaţi care nu o merită sau care nu voiau ceva serios de la ea. Daca o femeie a fost cu zece bărbaţi asta nu înseamnă că e c...ă. E aşa dacă le-a cerut bani după nopţile de dragoste", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate