Vedete

Cătălin Botezatu, declaraţii despre Bianca Drăguşanu şi ultimii ei iubiţi: „Dacă-i schimbă aşa, o să fie catalogată ca o femeie uşoară”

Cătălin Botezatu a spus ce crede el despre schimbările pe care le face Bianca Drăguşanu în materie de bărbaţi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Cătălin Botezatu, declaraţii despre Bianca Drăguşanu şi ultimii ei iubiţi: „Dacă-i schimbă aşa, o să fie catalogată ca o femeie uşoară”icon photo
 
Bianca Drăguşanu a ţinut primele pagini ale presei după ce s-a despărţit de Victor, s-a iubit cu milionarul englez Tristan Tate, iar acum se iubeste cu Alex Bodi, un alt bărbat musculos şi plin de bani. În ciuda faptului că, în ultimele luni, blondina a avut o viaţă amoroasă destul de zbuciumată, Cătălin Botezatu nu are nimic rău de spus despre ea. 
 
”E bine că schimbă milionarii şi că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii. Măcar să fie cineva cu bănuţi. Dacă-i schimbă aşa, o să fie catalogată ca o femeie uşoară, care umblă doar după bani. Când eşti o femeie frumoasă, inevitabil, vei avea iubiţi, amanţi, soţi cu bani, n-ai cum. Dacă eşti o naşpetă, aia e. Deşi, şi alea nimeresc uneori bine. Acuma, dacă ai 10 bărbaţi în viaţa ta nu înseamnă că eşti curvă”, a spus Cătălin Botezatu despre Bianca Drăguşanu, relateaza Cancan. 
 
Celebrul designer este cel care a ajutat-o pe divă să devină celebră. După ce relaţia de iubire dintre ei s-a sfârşit, ei au rămas în relaţii amiabile, având o despărţire diferită de majoritatea celor din showbiz. 
 
 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune