Cătălin Botezatu, declaraţii despre Bianca Drăguşanu şi ultimii ei iubiţi: „Dacă-i schimbă aşa, o să fie catalogată ca o femeie uşoară”

Cătălin Botezatu a spus ce crede el despre schimbările pe care le face Bianca Drăguşanu în materie de bărbaţi.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

fara descriere
 
Bianca Drăguşanu a ţinut primele pagini ale presei după ce s-a despărţit de Victor, s-a iubit cu milionarul englez Tristan Tate, iar acum se iubeste cu Alex Bodi, un alt bărbat musculos şi plin de bani. În ciuda faptului că, în ultimele luni, blondina a avut o viaţă amoroasă destul de zbuciumată, Cătălin Botezatu nu are nimic rău de spus despre ea. 
 
”E bine că schimbă milionarii şi că nu schimbă fraierii. Victor n-a fost milionar… Nu, Victor e un băiat extraordinar, dar e important pentru o femeie să schimbe milionarii, nu fraierii. Măcar să fie cineva cu bănuţi. Dacă-i schimbă aşa, o să fie catalogată ca o femeie uşoară, care umblă doar după bani. Când eşti o femeie frumoasă, inevitabil, vei avea iubiţi, amanţi, soţi cu bani, n-ai cum. Dacă eşti o naşpetă, aia e. Deşi, şi alea nimeresc uneori bine. Acuma, dacă ai 10 bărbaţi în viaţa ta nu înseamnă că eşti curvă”, a spus Cătălin Botezatu despre Bianca Drăguşanu, relateaza Cancan. 
 
Celebrul designer este cel care a ajutat-o pe divă să devină celebră. După ce relaţia de iubire dintre ei s-a sfârşit, ei au rămas în relaţii amiabile, având o despărţire diferită de majoritatea celor din showbiz. 
 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate