Cătălin Botezatu, despre bărbații care au trecut prin viața Biancăi Drăgușanu: ”Era prea pâinea lui Dumnezeu”

Cătălin Botezatu, mărturisiri din relația cu Bianca Drăgușanu! Ce spune despre foștii soți ai acesteia!

Cătălin Botezatu
Autor: Cristina Ionela

In articol:

Cătălin Botezatu a făcut dezvăluiri despre fosta iubire, Bianca Drăgușanu, dar și despre foștii soți ai acesteia. Designerul spune că Bianca a confirmat că Bianca este judecată pentru operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului, însă susține că toți bărbații și-o doresc, deși mulți poate nu recunosc.

De altfel, creatorul de modă a spus că ușa lui este mereu deschisă pentru Bianca Drăgușanu, din toate punctele de vedere. ” Ea asta și-a dorit după ce noi doi ne-am despărțit și eu am spus tot timpul și îmi asum: Bianca poate să bată la ușa mea oricând, pentru că ușa mea va fi deschisă pentru ea și o voi susține oricând din toate punctele de vedere”,  a mărturisit Cătălin, despre Bianca Drăgușanu.

Citeste si: Cătălin Botezatu suferă din dragoste. Dezvăluiri fără perdea: ”Acum traversez o dezamăgire mare” VIDEO

Cât despre cei doi soți ai vedetei, Bote a explicat că amândoi sunt bărbați buni.  ”Da, dar era prea pâinea lui Dumnezeu. Ei îi trebuie o viață trepidantă”, a spus Botezatu despre Victor Slav.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Da, și el e un băiat bun, cu bune, cu rele. Eu l-am cunoscut, este un băiat extraordinar, nu știu acum ce s-a întâmplat între ei”, a spus Bote, despre cel de-al doilea soț al Biancăi.

E nevoie să fie ea în centrul atenției, să fie ea importantă, divă. Eu mă bucur că și-a făcut o afacere care merge, a demonstrat că poate să fie o mamă extraordinară.

Eu am luat-o neoperată, n-avea nicio operație. Pe urmă, într-adevăr, cred că la nas și-a făcut ceva. Face sport, și-a pus silicoane..păi și-au pus toate silicoane. Toate fetele din generație vor să fie ca Bianca Drăgușanu și toți bărbați vor să o...dar zic, nu-mi place, mă, că e siliconată. Dar ar vrea! Ipocrizia”,  a mai declarat Botezatu, despre Bianca Drăgușanu.

Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Captură YouTube]

Cătălin Botezatu, plăcut și de femei, dar și de bărbați

Juratul de la ”Bravo, ai stil” a dezvăluit că 70% din mesajele pe care le primește sunt din partea femeilor, iar 30% din partea bărbaților. Cătălin Botezatu a vorbit și despre zvonurile aruncate în spațiul public de gurile rele, conform cărora acesta ar avea o altă orientare sexuală. Botezatu a mărturisit că sunt total neadevărate, acesta vorbind și despre femeile din viața lui, femei celebre sau nu, cu care s-a iubit de-a lungul anilor. 

Citeste si: Cătălin Botezatu, la un pas de moarte. A suferit șase operații de cancer: ”Eram cadavru, slăbisem, nu puteam să mă ridic din pat deloc...”

Sunt onorat să fiu plăcut și de bărbați și de femei, care-i problema? Nu este bărbat care să nu se fi gândit așa, ipotetic așa, pentru o secundă, cum ar fi dacă ar face cu un bărbat. Îți garantez că 90% s-au gândit. Femeile sunt înnebunite să cunoască un bărbat cu dublă sexualitate. Aici am fost ordinar. Am fost la show-uri în care se putea întâmpla orice, dar a fost acea limită pentru mine pe care n-am depășit-o. Dacă va fi ceva și mă voi îndrăgosti de un bărbat spun: Da, domne, voila! Care-i problema?”,  a mai spus Cătălin Botezatu, în podcastul lui Măruță.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cătălin Botezatu, infectat cu COVID-19. Dezvăluiri despre starea lui de sănătate: ”Mi-a fost frică”

S-au împlinit doi ani de la moartea celebrei Zina Dumitrescu, „mama modei românești”. „La câți oameni a făcut ea mari, să ajungă să o uite toți?”

Cătălin Botezatu a ajuns din nou pe masa de operație! Cum se simte celebrul creator de modă: „Nu vreau să mai citiți că sunt bolnav...” VIDEO

Cătălin Moroșanu și-a pus sănătatea în pericol la „Survivor”

Chiar acum este RĂZBOI! Zeci de rachete au fost lansate

Lavinia Pârva rupe tăcerea: divorțează de Ștefan Bănică? A bătut-o acesta crunt și pe ea? Vedeta a decis să spună adevărul

Credincioșii sunt îngenuncheați. Incendiu catastrofal în toiul nopții. VIDEO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies