Vedete

Catalin Botezatu, despre tinuta Iulianei, la "Bravo, ai stil! All Stars": “Arati ca si cum ai lucra la Drumuri si poduri!”

Mai sunt patru zile pana la finala “Bravo, ai stil! All Stars”. Si mai mare este indarjirea, si mai puternice sunt emotiile care le cuprind pe cele patru finaliste ale competitiei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.L.


Catalin Botezatu, despre tinuta Iulianei, la "Bravo, ai stil! All Stars": “Arati ca si cum ai lucra la Drumuri si poduri!”icon photo
Astazi, Iuliana vine cu o tinuta surprinzatoare. Contracandidatele ii taxeaza fara menajamente.

“Este o tinuta care nu imi place, chiar si daca nu ne-am afla in aceasta etapa a consursului (apropierea Marii finale – n.r.). Nu-mi place nimic cu nimic, absolut!”, spune Silvia si nu doar ea  dezaproba styling-ul Iulianei.
Membrii juriului sunt decisi sa taxeze, la randu-le orice “scapare” stilistica a concurentelor iar Iuliana le ofera din plin aceasta “oportunitate”.


“Daca asta imi este dat sa vad in ultimele trei zile la <Bravo, ai stil! All Stars!> inseamna ca, desi am petrecut aici niste clipe minunate, mi-am pierdut timpul, in ceea ce va priveste (se refera la concurente, in general – n.r.). Arati ca si cum ai lucra la <drumuri si poduri> … intr-o zi proasta”, spune Catalin Botezatu la jurizarea Iulianei.


Daca si ceilalti jurati au fost in asentimentulul lui Catalin Botezatu, dar si ce styling-uri propun celelalte concurente, in aceste ultime zile ale competitiei, aflati astazi, de la ora 16:30, intr-o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.


Nu ratati ultimele editii “Bravo, ai stil! All Stars”, de la ora 16:30, si Marea finala, care va se va difuza sambata, in direct, de la ora 22:00, la Kanal D.

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune