Cătălin Botezatu îi atacă NIMICITOR pe bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Toţi vreţi să o "bip", dar nu reuşiţi! De asta vă ofticaţi!" VIDEO EXCLUSIV!

Botezatu, atac dur la bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! Uite ce spune designerul!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere


In articol:

Creatorul de modă a spus de nenumărate ori că Bianca Drăguşanu este una dintre femeile care l-au marcat şi cu care şi-ar fi dorit, la un moment dat, să se căsătorească.

Mai mult decât atât, în ultimii ani, Bote a devenit apărătorul principal al fostei prezentatoare tv în momentele în care aceasta a fost atacată din toate direcţiile şi trădată de prieteni buni.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţie INCREDIBILĂ despre Bianca Drăguşanu după ce aceasta a fost părăsită de Alex Bodi. Designerul face dezvăluiri surprinzătoare

"Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni", a spus Bote recent.

Botezatu, atac dur la bărbaţii care vorbesc urât de Bianca Drăguşanu! "Ea nu are nimic băgat în posterior, fundul ei e natural"

fara descriere

Ei bine, chiar înainte de ziua Biancăi, celebrul creator de modă a răbufnit la adresa celor care o ironizează pe fosta prezentatoare tv din pricina operaţiilor estetice. Designerul consideră că blonda este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din România.

fara descriere

Citeste si: "Bianca Drăguşanu se desparte de Bodi! Fuge!" Vezi ce prieten celebru al vedetei a dat bomba zilei şi de ce e convins că blonda nu va rămâne cu afaceristul! EXCLUSIV!

"Bianca este frumoasă, lumea se uită la ea. Mor când îi aud pe ăştia că spun "Bianca e din plastic, şi-a băgat nu ştiu ce, şi-a scos o coastă". Terminaţi, oameni buni, cu prostiile...Ştiu ce intervenţii şi-a făcut şi când le-a făcut, că eram împreună atunci. Pe bune, câte dintre voi, doamnelor, nu v-aţi pus silicoane şi nu v-aţi făcut câteva injecţii? Vă spun eu că sunt multe în showbiz care şi-au băgat fire din toate metalele în pomeţi. Să zici că Bianca nu e frumoasă, e ipocrizie. Ea nu are nimic băgat în posterior, fundul ei e natural şi arată aşa pentru că Bia merge mereu la sală şi munceşte, e chiar obsedată de sală. Mai mult, are nişte craci superbi, lungi cât Arcul de Triumf, aşa că mai lăsaţi-mă cu răutăţile astea. Toţi vor să o "bip", dar nu reuşesc. De acolo şi atacurile!", a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate