Cătălin Botezatu, în lacrimi! Uite ce l-a dărâmat complet pe designer! "Am plâns mult, recunosc" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, în lacrimi! Uite ce l-a dărâmat complet pe designer!

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

fara descriere

Citeste si: Breaking News! Clanul Duduienilor, citat la audieri de urgență! Adevăratul motiv pentru care tatăl lui Emi Pian nu a fost lăsat la înmormântare - capital.ro


In articol:

Cătălin Botezatu are mereu zâmbetul pe buze, iar energia lui pare inepuizabilă. Cu toate acestea, designerul ne-a mărturisit că în ultimele săptămâni a suferit foarte mult, celebrul creator de modă pierzând trei persoane dragi.

Citeste si: Doamne, ce a putut să declare Cătălin Botezatu despre Adelina Pestriţu! Uite ce crede cu adevărat despre ea! “Ce naiba cauţi aici?”

Moartea mamei Zina, mentorul şi prietena lui de-o viaţă a fost o lovitură cumplită, urmată de plecarea neaşteptată şi controversată a lui Răzvan Ciobanu.

fara descriere

Ei bine, la o zi după înmormântarea creatorului de modă , protagonistul nostru a mai participat la un astfel de eveniment dureros. Este vorba despre înmormântarea omului de afaceri Alex Faur, un milionar care avea legături strânse cu familia Cocoş, dar şi cu numeroase vedete din showbiz.

Cătălin Botezatu, în lacrimi! "Nu a încercat niciodată să ne manipuleze sau se ne conducă într-o direcţie greşită"

L-am întâlnit pe Bote în urmă cu câteva zile şi ne-a mărturisit că a trecut printr-o perioadă cruntă şi că îşi doreşte să mai primească şi veşti bune nu numai lovituri.

Citeste si: Cătălin Botezatu, declaraţii şocante după scandalul dintre Bianca şi Alex Bodi! Designerul spune de ce se ceartă atât de des cei doi! "Femeile ca Bianca nu sunt pentru orice pămpălău" EXCLUSIV!

fara descriere

"De la Zina încoace este o perioadă oribilă. Am avut nişte trăiri grele, copleşitoare şi gândiţi-vă că de la Zina nici nu am putut să ne luăm "adio". Mereu mă gândesc că a fost un om extraordinar, care nu s-a înrăit în ciuda experienţelor extrem de dure din viaţa ei. Ne spunea frecvent că în viaţă trebuie să fim corecţi, să trăim la intensitate maximă şi ne-a învăţat să nu călcăm pe cadavre. Zina nu a încercat niciodată să ne manipuleze sau se ne conducă într-o direcţie greşită. Nu mai întâlneşti mulţi oameni de o asemenea calitate morală astăzi. Ei, după ea au urmat Răzvan, un copil extrem de talentat, şi prietenul meu drag Alex Faur. Am plâns mult, recunosc. Sper să urmeze o perioadă mai bună şi mai liniştită", a declarat Cătălin Botezatu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

fara descriere

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate