Cătălin Botezatu, mesaj tranșant pentru toate concurentele „Bravo, ai stil!”: ”Nu vreau să câștige acest concurs o fată care are stilist”

In editia din aceasta seara a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 23:00, la Kanal D, Catalin Botezatu le transmite un mesaj transant aspirantelor la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

Banuind faptul ca unele dintre concurente ar apela la sfaturile si indicatiile anumitor stilisti, juratul reactioneaza. Acesta le avertizeaza pe tinere si isi explica parerea cu privire la viitoarea castigatoare a acestui sezon „Bravo, ai stil!”.

Citeste si: Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu au comentat ținutele extravagante de la Met Gala! "Zici că e moartă"

Citeste si: Prima reacție a lui Bote după speech-ul ținut de Iulia Albu la înmormântarea lui Răzvan Ciobanu! EXCLUSIV!

Citeste si: Șocant, ce i-a spus mama lui Răzvan Ciobanu lui Botezatu cu o zi înainte de a-l înmormanta pe fiul ei! Totul s-a petrecut la capelă!

„Nu vreau sa castige acest concurs o fata care are stilist si care este imbracata de altcineva. Vreau sa castige o fata, pe merit”,  spune Catalin Botezatu.

Nu ratati „Bravo, ai stil!”, cel mai urmarit show de fashion din Romania, difuzata in aceasta seara, la ora 23:00, la Kanal D!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: