Cătălin Botezatu o face praf pe o concurentă de la ”Bravo, ai stil!”. A izbucnit în lacrimi instantaneu

Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil!”.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Cristina, concurentă la ”Bravo, ai stil!”, a fost făcută praf de Cătălin Botezatu! Concurenta nu s-ar fi așteptat să îi spună toate aceste lucruri în față! Evident, după acest moment, nici juratul Maurice Munteanu nu a trecut cu vederea peste ținuta concurentei, dar nici peste comportamentul ei.

”Eu nu am să trec peste asta, pentru că ți-am spus încă din gală și voi continua. Iar dacă acum plângi și faci această scenetă, o faci gratuit în ceea ce mă privește. Încetai cu postările. Aseară, s-a postat o poză cu tine la prietenii mei de la ..., mai ai ... și încă câțiva prieteni din anturajul meu și i-ai terminat pe toți! De obicei mai am timp să ies seara cu ei, eu nu te-am văzut în gașca mea decât de câteva ori, într-un club, ici-colo. Acum, i-ai rupt pe toți în două. Te văd la mese cu ei, te văd în locuri în care nu te-aș fi văzut niciodată, deci eu acum îți spun ca în gală să nu mai accesezi prietenii. Ce căutai acolo, etichetată în acel loc?”, a spus juratul Cătălin Botezatu.

Cristina: ”Mi-au spus să vin să fac poză”

”Pentru ce? Cine ești tu? Ești vreo vedetă și nu am știut? Cine te crezi? Ai 3000 de followeri. Indiferent cine te-ar fi dus, îți face un deserviciu. Sunt ca o fantomă în spatele tău, vrei să manipulezi publicul. Ți-am spus să joci corect. Ai pus poză aseară. Te rog să ții cont de asta, astă seară ești foarte prost îmbrăcată”, a continuat juratul Cătălin Botezatu.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate