Vedete

Cătălin Botezatu, petrecere DEMENŢIALĂ de ziua lui. Uite ce tort spectaculos a avut designerul şi ce prieteni celebri au fost lângă el FOTO!

Cătălin Botezatu, petrecere demenţială de ziua lui. Tortul a fost spectaculos.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Cătălin Botezatu ştie să organizeze o petrecere cu stil. Celebrul designer a împlinit 52 de ani, eveniment marcat cu un party de zile mari, găzduit de clubul unde este şi el acţionar.

Creatorul de modă a avut mai bine de 50 de invitaţi printre care şi câteva vedete de top ce au declarat, sincer, că îl adoră pur şi simplu pe protagonistul nostru.

De la ziua lui Bote nu au lipsit Raluca Bădulescu, "sora lui" de o viaţă, Cătălin Cazacu, Victor Slav şi multe alte nume cunoscute.

Cătălin Botezatu, petrecere demenţială de ziua lui. Designerul a dansat pe mese.

Ei bine, cred că deja bănuiţi că la petrecere au curs şampaniile de mii de euro, cum s-a întâmplat în fiecare an de ziua lui Botezatu...

De data aceasta însă ne-a atras atenţia un tort spectaculos, cu o coroană de rege ca ornament, care i-a fost adus sărbătoritului cum se cuvine, cu artificii, în aplauzele tuturor.

După ce şi-a primit toţi invitaţii şi a ciocnit câteva pahare de şampanie, Bote s-a dezlănţuit şi a dansat pe mese şi pe scenă până la primele ore ale dimineţii. 

Galerie foto  Urmatorul articol