Cătălin Botezatu, reacţie SURPRIZĂ după împăcarea dintre Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi! Vezi cum l-a avertizat pe milionar! "Dificilă, geloasă şi vulcanică" EXCLUSIV!

Cătălin Botezatu, reacţie SURPRIZĂ după împăcarea Biancăi cu Bodi. Vezi ce a declarat designerul.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

Creatorul de modă a spus de nenumărate ori că Bianca Drăguşanu este una dintre femeile care l-au marcat şi cu care şi-ar fi dorit, la un moment dat, să se căsătorească şi să aibă moştenitori.

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Victor Slav? Nu-ţi imaginai că poate să vorbească aşa despre tatăl copilului ei. "Discret" EXCLUSIV

Mai mult decât atât, în ultimii ani, Bote a devenit apărătorul principal al fostei prezentatoare tv în momentele în care aceasta a fost atacată din toate direcţiile şi trădată de prieteni buni.

"Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar şi este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plâns în braţe de multe ori după diferite divergenţe avute cu oameni pe care i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea şi că este o fată inteligentă şi ambiţioasă. Şi uite că a reuşit să facă tot ce şi-a propus. Am iubit-o mult, iar acum suntem foarte buni prieteni", a spus Bote recent.

Cătălin Botezatu, reacţie SURPRIZĂ după împăcarea Biancăi cu Bodi! "Un întreg letal pentru orice bărbat"

Citeste si: Ce spune Bianca Drăguşanu despre Giani Kiriţă? S-a speculat că între ei ar fi fost ceva, iar noi avem dovada foto că au ieşit împreună. "A arătat cât de puternic este" FOTO!

Cătălin Botezatu a reacţionat după despărţirea Biancăi de Alex Bodi, la sfârşitul anului trecut, şi nu s-a abţinut să nu facă o declaraţie nici după împăcarea neaşteptată dintre blondă şi afacerist, eveniment sărbătorit printr-o escapadă romantică la Istanbul.

"Credeţi-mă că Bianca Drăguşanu este o femeie greu de uitat, pentru unii chiar imposibil... Sunt unele urmaşe ale Evei care pur şi simplu îţi intră în sânge şi dau dependenţă. Să fim serioşi, bărbaţii nu fac pasiuni pentru femei cuminţi şi liniştite...Bianca este dificilă, geloasă până la extreme uneori, şi vulcanică, dar are şi părţi minunate care, combinate cu cele întunecate, dau un întreg letal pentru orice bărbat. Să vedem dacă Alex Bodi este suficient de puternic încât să gestioneze o explozie de femeie cum este Bianca", a declarat Botezatu pentru WOWbiz.ro

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate