Cătălin Botezatu rupe tăcerea după moartea Zinei Dumitrescu! Ce spune designerul despre adevărata relație avută cu fiul ei natural! ”Nu cred că Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin prin mine”! VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Botezatu a vorbit despre legătura pe care a avut-o de-a lungul timpului cu fiul Zinei Dumitrescu

Distribuie pe:

Autor: Cornelia Ionescu

La scurt timp de la moartea Zinei Dumitrescu au început să pară tot felul de scenarii legate de fiul său, Cătălin Negreanu, și Cătălin Botezatu!

Marina Almășan de pildă a scris un editorial în care a lăsat să se înțeleagă că Bote ar fi fost vinovat indirect de ruperea relației dintre regretata mama a modei românești și băiatul său natural! ”Nu odată l-am surprins pe Cătălinul Zinei – cel oficial – uitându-se la celălalt cu o privire nu foarte prietenoasă. Un amestec de ură, parcă, și adâncă tristețe, dacă stau acum să analizez. Pe atunci doar mă gandeam, rudimentar…ce chestie, pe amandoi îi cheamă Cătălin, iar Zina pare să-l iubească mai mult pe cel care nu e al ei!”, au fost cuvintele vedetei despre felul în care Negreanu îl privea pe Botezatu.

Almășan a continuat în același ton, poate chiar mai dur! ”Si atunci mă întreb: ce-o fi fost în sufletul lui Cătălin Negreanu, văzând cum mama sa îl înfășoară în dragostea, atenția și grija sa, pe acel băiat “străin”, de aceeași vârstă cu al ei natural, dar cu care nu are nicio legătură de sânge, reducându-i, până la urmă, adevăratului său fiu din cota de iubire și atenție. Peste această frustrare, acumulată în timp, cu siguranță s-a suprapus cea a absenței mamei de lângă tine, atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea. Este handicapul cu care cresc toti copii persoanelor publice, ai acelor părinți care nu aparțin numai familiei lor, ci întregii societăți. Devii, la un moment dat, un “bun public”, ajungand să nu-ți mai aparții nici măcar ție, darămite celor dragi. Și copilul trebuie să te împartă cu cei mulți, neînțelegând de ce “mama nu e numai a lui”.  O greșită gestionare a celebrității poate aduce mai târziu mamele, în situații odioase…”, povestește Marina editorial!

Citeste si: Durere fără margini la Galați! O studentă de 20 de ani a murit, după ce a consumat alcool în club

Citeste si: Prima reacție a Laviniei de la Puterea Dragostei după ce s-a aflat că a fost snopită în bătaie de fostul iubit și că a pozat sexy pentru un salon erotic

Citeste si: Mihai Mitoșeru, drama care i-a marcat viața! A încercat să se sinucidă!

Cătălin Botezatu vorbește despre fiul Zinei Dumitrescu!”Il respect, indiferent ce s-a întâmplat acum”

Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a ținut să spună partea lui de adevăr despre fiul Zinei. În premieră pentru WOWbiz.ro, el a făcut o serie de dezvăluiri uluitoare.

”Niciodată nu au existat invidii între mine și Cătălin Negreanu! Din contră, pe vremea când lucram amândoi ca manechini, eram foarte buni prieteni, apoi, ne-am mai întânit accidental de câteva ori și ne-am purtat ca niște oameni civilizați! Nu știu dacă Zina vorbea mai mult despre mine, poate chiar și în fața lui, cu un scop anume, cred că o făcea să îl motiveze, nicidecum din alte motive. Iar în ceea ce mă privește, se mândrea efectiv cu mine, de cine sunt, de realizările mele, se mândrea cu faptul că eu am ajuns foarte sus. În ultima perioadă, ea se lăsase de modă și era normal că privea ca un spectator! Sincer, pe mine mă vedea ca pe un om cu care lucrase, o persoană pe care ea își pusese o amprentă pozitivă și normal că asta era poate satisfacția sa!”, a declarat designerul, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro!

Mai mult, în mod surprinzători pentru unii, Cătălin Botezatu vorbește despre fiul Zinei Dumitrescu în termeni pozitivi. ”Nu cred Zina și-ar fi dorit să lovească în Cătălin, fiul ei natural, pe care îl iubea enorm, prin mine. Niciodată! Repet, poate mă dădea ca exemplu doar ca să îl motiveze puțin! Atât! Am spus-o și o spun, Cătălin este un băiat minunat, îl respect, indiferent ce s-a întâmplat acum și îl voi respecta și în viitor, datorită mamei Zina, pardon doamnei Zinei, îi spun așa să nu se mai interpreteze! Dacă vreodată va avea nevoie de ajutorul meu, îl va avea fără să mă gândesc la ce o să interpreteze lumea sau la ce s-a întâmplat zilele acestea”, a conchis creatorul de modă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: