Cătălin Botezatu se recuperează, după ce a suferit o operație grea! Vedeta are dureri mari: ”Am interzis vizita prietenilor lui Cătălin în spital”

Consilierul medical medical a vorbit despre starea de sănătate a designerului Cătălin Botezatu.

Autor: A.V.

Cătălin Botezatu a fost supus unei intervenții chirurgicale în Istanbul, Turcia, și i-a fost îndepărtată o tumoare. Intervenția a durat 5 ore și jumătate.

Doctorii care l-au operat pe Bote: Neoplasm mucinos, o tumoră foarte rară care se poate transforma în cancer. A trebuit să programăm operația aici. Starea lui este bună, operația a decurs foarte bine.

Eva Pavel este consilier medical pentru pacienții români care au nevoie de consultanță la spitalele din afara țării.

Aceasta a vorbit la Teo Show despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu.

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

”Trebuie, cum a fost cazul lui Cătălin, nu avea acces la telefon. Din cauza radiațiilor, aparatelor. Mi s-a părut firesc și omenesc să-i liniștesc (n.r. pe oameni). Eu am voie să fac altceva în afară de ceea ce îmi spun medicii. Am interzis vizita prietenilor lui Cătălin în spital și s-a întâmplat o dată și i-a crescut foarte tare tensiunea, s-a emoționat, a început să plângă. Medicii m-am rugat să le transmit prietenilor să nu mai vină să îl viziteze, ceea ce nu i-a fost prea ușor. Eu trebuie să transmit”, a spus Eva Pavel la Teo Show.

Citeste si: Cătălin Botezatu a ajuns de urgență la spital! Primele declarații după diagnostic: „S-a agravat brusc, în câteva ore”

Citeste si: Ce a apărut pe pagina lui Cătălin Botezatu, după ce a anunțat că a fost la un pas de moarte: „După fiecare perioadă...”

”A trebuit să păstrez un echilibru la un moment dat și uneori nu îi face plăcere ca lumea să îl vadă într-o stare omenească. Cătălin a trecut printr-o intervenție foarte grea, iar recuperarea este și mai grea.

A decis ca recuperarea să o facă lângă medicii lui, ceea ce înseamnă că el se va întoarce în Istanbul, nu va fi internat, dar recuperarea va avea loc acolo, e alegerea lui, se simte mai liniștit lângă medicii care au făcut intervenția”, a mai spus Eva în platoul emisiunii.

”Zilele trecute a trebuit să meargă la un spital de aici ca să își pună câteva perfuzii de hidratare.

Recuperarea e grea. Din punct de vedere medical este bine.(...) Nu trebuie să depună efort. Având în vedere durerile pe care le are, are momente din zi în care nu simte absolut nimic și momente în care începe să bea apă, să mănânce și există dureri. El spune că sunt grele, cumplite. Până nu trec aceste dureri, nu poate să spună nimeni dacă va fi o săptămână, o lună. Medicii au spus că ar trebui ca în două, trei săptămâni să se obișnuiască”, a continuat ea.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Moarte suspectă în Maramureș! Un cioban a fost găsit mort cu capul în jar noaptea trecută

Adevărul despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu: „Doctorii mi-au spus că...”

Petre Geambașu, explicație halucinantă pentru accidentul produs: ”Pisicuța neagră ne-a adus noroc mie și copilașului”

Mesaje importante transmise de astre zodiilor, începând cu noaptea aceasta

VA FI TOTAL INTERZIS în România! Klaus Iohannis a decis. Reguli obligatorii în România (SURSE)

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies