Catalin Botezatu şi designerii români, primiţi de familia regală din Emiratele Arabe Unite! Seară românească de modă în Dubai!

Designerii români si-au prezentat creaţiile într-unul dintre cele mai luxoase resorturi din Dubai, situat pe celebrul „palmier”, Fairmont The Palm.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Printre invitati s-au numarat membri ai familiei regale din Emirate: Alteţa Sa Sheikh Obaid Bin Suhail Al Maktoum, ES Noura Al Kaabi, Ministrul Culturii,  Sheikh Awad Al Mejren, Sheikha Moona al Mansour, Sheikha Hind Al Qassemi, diplomati straini, jurnalisti si oameni de afaceri. Din partea delegatiei Romaniei au fost Natalia Intotero (Ministru - Ministerul pentru Romanii de Pretutindeni), Madalin Voicu (Ministru Secretar de Stat la Ministerul Culturii), Adrian Măcelaru, ambasadorul Romaniei in UAE si Nicoleta Teodorovici, consulul general al Romaniei in Dubai.

„Romanian Fashion Evening Dubai” este un eveniment realizat cu suportul Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, Consulatul General al României în Dubai si Asociatia Bucharest Fashion District şi îşi propune să promoveze brandurile româneşti în Emiratele Arabe Unite, unde mare parte dintre designerii români exportă deja produsele proprii.

Cătălin Botezatu, „Miau” by Clara Rotescu, „Kikilou” by Kiki Dumitrescu, Balisarda (bijuterii din pietre preţioase) şi Atelier Faiblesse au prezentat pe un podium spectaculos creaţiile lor. Seara a fost deachisa de Catalin Botezatu cu „Black Silver”,  care este creată în doar 2 culori, negru şi argintiu, accesorizata cu machiaje si coafuri haute couture semnate de Mirela Vescan si echipa Laurent Tourette.

Clara Rotescu s-a inspirat, de data aceasta, din poezia lui Nichita Stănescu:
„Este unul dintre marii români fără statuie, nici măcar acum de centenar… Daca hainele mele ar fi vreodată statui, atunci ele toate ar trebui sa fie frânturi din Blaga, Nichita, Sorescu…Ma bucur însă că în an centenar, am reuşit să facem o carte

de vizită frumoasă ţării noastre prin show-urile de modă pe care le-am avut peste hotare. Colectia ei a fost accesorizata cu bijuterii Balisarda, brand românesc de bijuterii din pietre preţioase şi perle, realizate manual, o afacere de familie de succes a soţilor Nemeş, care au lansat in cadrul acestui eveniment colectia de pietre si aur.

Cătălina Dumitrescu, designerul brandului Kikilou, adoră creaţiile feminine, din materiale naturale.

Colecţia DayDream este dedicata inimii Reginei Maria a României."Cea mai buna urare pe care o putem face Romaniei la împlinirea a 100 de ani este ca inima-i sa ii fie mereu blândă şi iubitoare precum o femeie şi puternică şi temerară precum un bărbat."

Nu a lipsit nici prezentarea de ie româneasca semnata Virginia Linul, care este creator de frumos şi păstrător de tradiţii, doctor în Istorie şi Etnografie.

Recitalul soţilor Ianna Novac si Octavian Dobrotă a stârnit ropote de aplauze în sală si multe felicitări la cocktail-ul de la finalul evenimentului.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul impresionant al lui Cătălin Botezatu pentru cititorii WOWbiz.ro. V-a făcut cele mai frumoase urări! "Să nu ţineţi ranchiună" VIDEO EXCLUSIV

Sunt, din nou, împreună! Raluca Dumitru nu a putut sta departe de Răzvan Botezatu şi a fugit după el, în Germania Video

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Horoscop Zilnic Duminică 24 Ianuarie 2021: Săgetătorii se vor confruntă cu un moment de cumpănă în domeniul profesional

România va fi afectată dramatic! Nesiguranță generalizată în 2021. Dezvăluirea pe care trebuie să o afle toți românii

Surpriză uriașă! Cine este fosta iubită celebră a lui Mircea Badea? Au fost împreună 7 ani, înainte de Carmen Brumă

Luxosul palat al lui Putin. Au apărut pozele senzaționale!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies