Catalin Botezatu: "Urasc duminica! Toti se prefac ca le pasa de mine si ma intreaba mereu cand..." - VEZI ce l-a enervat atat de tare pe designer

Catalin Botezatu este usor nervos din cauza oamenilor falsi pe care ii are in jurul sau.

Distribuie pe:

fara descriereDesignerul este intrebat des cand are de gand sa se casatoreasca si este extrem de deranjat de faptul ca societatea il obliga sa traiasca dupa reguli desi nu isi doreste deloc acest lucru.

"Urasc duminica...in fiecare zi de duminica am acel sentiment de inutilitate,de panica,de o liniste cu care nu sunt obisnuit... In zile ca astea imi dau seama ca tot timpul ma ascund in spatele jobului meu, incercand sa umplu acele goluri din viata mea, sa ma camuflez pt niste oameni care chiar nu conteaza... Un mimetism ieftin si obositor! Duminica e ziua in care alaturi de prieteni incerc sa gasesc solutii pt a pierde timpul! Dar de ce sa mai pierd timpul...aiurea? Tot duminica,familia, rudele sau cei care se prefac ca le pasa de mine, ma intreaba ce fac, cu cine sunt sau mai rau,cand am de gand sa ma casatoresc! De ce sa fac asta?

Casatoria tine doar de niste uzante sociale!!! Tocmai ideea de sot si sotie, in timp, este cea care distruge casnicia! Poate ca nu e cel mai comod sa accepti statutul de amant(amanta) dar eu cred ca abia atunci simti ca traiesti totul la intensitate maxima, misterios, cu acea teama care face sa- ti tresare inima (ceea ce nu-i rau-simti ca bate pt cineva), este o situatie interzisa dar atat de responsabila! La ce rost sa traiesti dupa reguli daca oricum le incalcam cu totii... Urasc duminica!!! Noroc,ca abia a trecut!" a scris Bote pe Facebook.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate