Catalin Botezatu, vacanta inedita pe cel mai mare vas de croaziera din lume

Catalin Botezatu a petrecut cinci zile de neuitat pe cel mai mare vas de croaziera din lume. Designerul a fost singura celebritate din Romania invitata sa ia parte la singurul circuit al uriasei ambarcatiuni in Europa, un eveniment de marca ce a avut loc saptamana trecuta. Vasul a fost lansat in anul 2009, iar pana acum a navigat doar pe Marea Caraibelor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereImbarcat in Malaga, Spania, Catalin a trait, timp de cinci zile, o experienta fascinanta, bucurandu-se de un lux suprem, dar si de atractiile incredibile de pe vasul de croaziera. Itinerariul l-a purtat pe designer prin stramtoarea Gibraltar, in nord vestul Spaniei, unde a vizitat pentru o zi orasul Vigo, de unde vasul a fost salutat de zeci de mii de oameni, urmand apoi doua zile pe Oceanul Atlantic, destinatia finala a vasului fiind Rotterdam, Olanda.

Nava are 16 etaje, 361 de metri lungime si 64 metri latime. Vasul are cabine cu  balcon atat spre exterior, spre ocean, cat si spre interior, cu vedere la un parc imens sau la un urias centru de entertainment.

"Am mai fost pe vase de croaziera, insa acesta este cel mai mare, cel mai spectaculos. Am stat cinci zile si nici nu am avut timp sa il descopar pe tot. Am luat micul dejun, pranzul si cina in cele peste 10 restaurante a la carte, iar seara de seara am mers la spectacolele de tip Broadway, care se desfasoara intr-un amfiteatru elegant cu peste 2500 de locuri. Afara, la Aqua Theatre, am asistat la show-uri de acorbatie spectaculoase. In centrul vasului era o promenada acoperita, cu zeci de restaurante, cafenele, unde au avut loc spectacole sau parade ca la Disneyland. Din promenada ieseai in aer liber intr-un parc de distractii cu un carusel ca in povesti. La un etaj superior exista Central Park, un parc enorm, in aer liber, cu peste 12.000 de plante si arbori. Nici nu realizezi ca esti, de fapt, in mijlocul marii sau al oceanului”, povesteste Catalin Botezatu.

Designerul a trait, in premiera, cateva experiente de neuitat. Mai intai, a patinat pentru prima data, pe patinoarul situat, in mod exceptional, in interiorul vasului.fara descriere

"Mi s-a parut incredibil ca, in mijlocul marii sa poti pune in picioarele patinele si sa te aventurezi pe gheata. Pe patinoarul respectiv, seara aveau sa evolueze, intr-un spectacol superb, cativa campioni mondiali", spune Botezatu.

Apoi, pe ultima punte a vasului, a avut ocazia sa testeze simulatorul de surf si chiar si-a infrant teama de inaltime dandu-se cu tiroliana. Si nu oricum, ci deasupra parcului de distractii aflat la 10 etaje dedesubt.

Catalin a avut placuta surpriza sa descopere ca lucreaza, in functii inalte, multi romani. De altfel, din prima zi in care s-a imbarcat pe vas, cu totii au aflat ca designerul se afla printre ei si au dorit sa il cunoasca personal si sa il felicite pentru tot ceea ce face in cariera.

"Serviciile la bord sunt exceptionale, insa m-am simtit si mai rasfatat fiind in grija atator romani amabili. Erau bucurosi sa ma vada, au fost foarte cooperanti si ma simt mandru ca romanii ajung sa lucreze in companii atat de mari peste hotare, in functii inalte”,
spune Botezatu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate