Cătălin Cazacu a scos-o pe Ilinca Obădescu la film! Ce mesaj avea însă scris pe tricou prezentatorul TV de i-a suprins pe toţi! VIDEO EXCLUSIV

Vedetele de la Kanal D s-au relaxat la ultima peliculă apărută în cinematografe!

Autor: Lia Popescu

Legătura dintre Cătălin Cazacu şi Ilinca Obădescu devine tot mai puternică pe zi ce trece! Cele două vedete de la KanalD se înteleg mai bine ca niciodată, iar apariţia lor în public nu poate trece niciodată neobservată!

O dovadă în acest sens o reprezintă şi ultima ieşire în oraş! Prezentatorul show-ului ”Vulturii de noapte” şi ”ştirista” au fost surprinşi, serile trecute, într-un mall din zona Băneasa, arătând foarte bine împreună!

Cătălin Cazacu şi-a scos iubita la mall! Cum erau îmbrăcaţi cei doi

Îmbrăcată într-o ţinută casual, jeansi strech, t-shirt si sacou alb cu model, Ilinca a atras toate privirile, ca de obicei! La fel s-a întâmplat şi în cazul lui Cătălin, care a surprins prin naturaleţe şi, în special prin mesajul de pe tricou, ”Nobody Cares”(n.r. nimănui nu îi pasă), unul în stilul său, puţin mai nonconformist! (intră să vezi ce declaraţie şoc a dat Victor Slav când a fost întrebat dacă ar iubi două femei în acelaşi timp)

Cei doi au încercat însă să nu iasă prea mult în evidenţă şi, dacă, în acea seară, Cătălin Cazacu şi-a scos iubita la mall, atunci el a făcut-o doar pentru că dorea să urmărească, alături de ea, ultimul film apărut în cinematografe! În rest, atât el, cât şi Ilinca merg pe calea discreţiei şi consideră că povestea lor de dragoste nu trebuie trăită în lumina reflectoarelor!
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies