Vedete

Catalin Cazacu a spus cat de mult inseamna Claudia Pavel pentru el, asa ca fosta lui iubita a luat o decizie radicala! Ce a facut Ana

Catalin Cazacu si Ana Roman nu mai formeaza un cuplu. Concurentul emisiunii Exatlon s-a apropiat mult de Claudia Pavel, ceea ce a condus la despartirea dintre el si bruneta.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Catalin Cazacu a spus cat de mult inseamna Claudia Pavel pentru el, asa ca fosta lui iubita a luat o decizie radicala! Ce a facut Anaicon photo
 
“Ce s-a întâmplat după plecarea Claudiei, respectiv reacţia lui Cătălin, i-a pus capac Anei, care s-a decis să îi dea papucii. Este de părere că a exagerat foarte tare cu Claudia şi nu mai vrea să îl aştepte, să discute cu el.  Este pregătită să înceapă o nouă viaţă şi este deschisă chiar şi unei noi relaţii, deja a început să iasă în cluburi, într-una din serile trecute a fost in club, iar acum este plecată în vacanţă, în Dubai, cu nişte prietene. Se întorc peste câteva zile“, au declarat persoane apropiate cuplului, pentru Cancan.ro.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune