Vedete

Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru! Fiul sau a terminat primul sau an de scoala cu premiul 1!

De cateva zile, Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru, pentru ca fiul sau, Andrei, a incheiat cu brio primul sau an de scoala.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru! Fiul sau a terminat primul sau an de scoala cu premiul 1!
icon photo

De putin timp, Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru. Andrei (7 ani), fiul sau si al Nicoletei Delinescu, cantareata de muzica de petrecere, a terminat primul sau an de studiu la o scoala generala din Timisoara. (vezi cum arata domeniul lui Catalin Cazacu de pe malul Dunarii)

Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru: "Gata clasa I"

Nicoleta a fost alaturi de Andrei la festivitate, acolo unde fiul lui Cazacu a primit si o diploma. „Gata clasa I! Andrei a luat premiul 1!”, le-a transmis fosta iubita a lui Cazacu prietenilor sai. „Acum vacanţă plăcută...joc şi voie bună..”, i-a transmis lui Andrei un amic de-al mamei sale.

Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru: „Nu uita niciodata de cartile de scoala"

Dupa ce fiul sau a laut premiul 1, Catalin Cazacu are de ce sa fie mandru. „Nu uita niciodată de cărţile de şcoală...Mai ia şi reprezintă căci repetarea celor ce ai învăţat te ajuta sa-ţi aprofundezi cunoştinţele invăţate....Te ajuta sa fii primul la învăţătură”, i-a scris altcineva fiului lui Cazacu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune