Vedete

Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine! Bulldogul Bucsa l-a exasperat pe Faimos: „Dupa doi metri oboseste si se culca”

Fanii Faimosului stiu ca Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine. Acesta are un bulldog englez pe care l-a luat de cand era pui.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine! Bulldogul Bucsa l-a exasperat pe Faimos: „Dupa doi metri oboseste si se culca”icon photo

Admiratorii Faimosului au aflat ca Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine. De cativa ani, campionul la motociclism il are pe Bucsa, un bulldog englez ce pazeste curtea vilei din Timisoara a lui Cazacu. Cu toate acestea, Cazacu e nemultumit profund de Bucsa. (vezi cum arata domeniul lui Catalin Cazacu de pe malul Dunarii)

Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine: „In principiu, eu il folosesc ca si caine de paza"

„În principiu, eu îl folosesc ca şi câine de pază, deşi singura lui arma este… să cadă pe tine, asta dacă eşti la mai puţin de doi metri de el, altfel după doi metri oboseşte şi se culcă. Ieri vine cineva pe la mine, al meu… lat pe undeva. Mă plimb ce mă plimb cu omul prin curte, iar la un moment dat dăm de Bucşă, întins la soara scoţând nişte sunete ciudate ca şi cum s-ar văita…(eu linistit, l-am mai auzit, stiu când face aşa)”, a povestit Cazacu.

Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine: "Nu il doare suficient de tare”

Fanii au fost informati ca Catalin Cazacu de la Exatlon e asteptat acasa de un caine. Faimosul a incheiat relatarea: „Omul nedumerit… mă întreabă: „Ce are de face aşa?”. Eu, stiind cam ce are, raspund: „Stă pe nişte coji de ceva, îl doare sau îl jenează şi aşa face…”. „Păi şi de ce nu se ridică?”. „Pentru că nu îl doare suficient de tare”.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune