Cătălin Cazacu, declarații incredibile despre divorțul asistentei lui Dani Oțil! Ce spune despre Ramona Olaru

Cătălin Cazacu este, de ani buni deja, un prieten foarte apropiat de-al Ramonei Olaru, asistenta matinalilor Dani Oțil și Răzvan Simion, cei doi fiind adeseori văzuți împreună distrându-se de minune.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

De curând, în presă a apărut informația cu privire la divorțul Ramonei olaru, frumoasa brunetă și soțul ei luând decizia să se despartă după ce și-au dat seama că, în ciuda sentimentelor pe care le împărtășeau, nu se pot înțelege, iar viziunea lor cu privire la viitor este total diferită.

Citeste si: Cătălin Cazacu a aflat că fiul lui de 9 ani are iubită! "Deschid Instagramul, văd o poză cu el și o fetiță..." - Continuarea e super tare

Citeste si: Catalin Cazacu porneste motoarele “Cash Taxi”, intr-un nou sezon. Emisiunea va fi difuzata in fiecare miercuri, la ora 23:00, la Kanal D!

Citeste si: IMAGINI EXCLUSIVE! Ce face Cătălin Cazacu, prezentatorul “Cash Taxi”, în pauzele de la filmări?

Evident, știrea divorțului Ramonei Olaru nu a rămas fără răsunet în lumea mondenă românească, mai ales că focoasa asistentă a lui Dani Oțil și a luiu Răzvan Simion era una dintre domnișoarele de oraș ”vânate” de burlacii celebri ai Capitalei, chiar dacă, până acum, nu s-a implicat, cel puțin teoretic, în nicio relație cu vreunul.

Iar unul dintre amciii apropiați ai Ramonei Olaru a comentat în stilul caracteristic știrea cu privire la divorțul starletei TV. ”Îmi pare rău că divorțează... Dar, eu, pe Ramona Olaru, o iubesc. Este o fată extraordinară, nu ai cum să nu o iubești pe Ramona”, ne-a spus, în exclusivitate, Cătălin Cazacu.

 

Ramona Olaru a divorțat la notar de soțul ei

Ramona Olaru, o sexy asistentă de televiziune, și soțul ei au decis să divorțeze după trei ani de mariaj. Frumoasa blondină a vorbit despre relația ei cu Bogdan, partenerul de care a decis că este cel mai bine să se despartă, dar și despre motivele care au făcut-o să ia această decizie. ”Soțul meu e la polul opus față de mine. Nu îi place să socializeze. El e mai timid, e mai tăcut. Eu l-am cucerit pe el pentru că asta e de așteptat la mine, iar asta pentru că toate lucrurile se întâmplă pe dos la mine. Eu l-am agățat pe el la mare. (…) Au trecut câțiva ani până la starea civilă, mai exact vreo doi, care au fost ca orice relație, cu bine cu rău, ba eram, ba nu eram”, a declarat Ramona Olaru

Mai mult decât atât, Ramona Olaru a părut fericită în momentul în care a semnat actele de divorț la notar, ba chiar s-a și fotografiat în birou. "Viața merge mai departe...:)", a scris Ramona Olaru, pe Instagram.

Cătălin Cazacu revine cu Cash Taxi

Cătălin Cazacu, cel mai simpatic și generos taximetrist, dă startul unui nou sezon “Cash Taxi”, la Kanal D. Prima ediție a sezonului doi “Cash Taxi” își așteaptă pasagerii la Constanța, pe litoral, pentru a fi premiați în bani, în funcție de răspunsurile oferite la întrebările adresate de Cătălin Cazacu. Pasagerii acceptă provocarea lansată de Cătălin Cazacu de a-i duce la destinație, gratuit, iar dacă răspunsurile acestora sunt cele corecte, vor primi și sume considerabile de bani. “Începem un nou sezon <Cash Taxi> plin de surprize! Vă salut de aici, de la mare; mai am foarte mulți de bani de dat, așa că turiștilor care sunt în vacanță, pe litoralul românesc, le lansez invitația de a se urcă în taxiul meu. Dacă marea și soarele nu vă erau de ajuns, eu vă mai dau un motiv în plus să veniți pe litoral: Cash Taxi. De abia aștept să vă urcați în mașina mea”, spune Cătălin Cazacu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate