Cătălin Cazacu, glumițe pe seama ”Vulturului” Victor Slav, de față cu sute de oameni!

Cătălin Cazacu și Victor Slav sunt amici cât se poate de apropiați, motiv pentru care își permit să facă glume unul pe seama celuilalt, uneori chiar nesărate.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere

Cu toate acestea, până acum, cei doi preferau să se ironizeze în discuțiile particulare. Doar că, odată cu decernarea premiului primit de kfetele.ro, Cătălin Cazacu a urcat pe scenă și și-a ironizat colegul din emisiunea ”Vulturii de noapte”, Victor Slav amuzându-se copios pe aceaastă temă.

Citeste si: Kanal D, premii pentru ”Vulturii de noapte”, „FanArena” si site-ul kfetele.ro

Citeste si: Fiica lui Giani Kiriţă a salutat condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare: „Parcă sunt mai bine dispusă acum!”

Citeste si: Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir. Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam

Kfetele.ro a primit un binemeritat premiul din partea organizatorilor Galei ”Health, Beauty & Lifestyle Awards”, site-ul din portofoliul Kanal D fiind distins cu premiul ”Cel mai bun website de lifestyle feminin din România”. Iar la decernarea plachetei care atestă valoarea site-ului a urcat pe scenă Cătălin Cazacu, el având un discurs în stilul în care și-a obișnuit fanii.

fara descriere

”Eu sunt reprezentantul kfetele.ro. În numele colegilor mei, vă mulțumesc pentru premiu. Ei sunt în redacție și, la ora asta, scriu. Eu știu cel mai bine, pentru că acolo îmi petrec foarte mult timp”, a spus Cătălin Cazacu, una dintre gazdele show-ului ”Vulturii de noapte”. Iar după discursul politicos, Cătălin Cazacu a schimbat ”macazul” și l-a ironizat puțin pe colegul său de platou, Victor Slav. ”Eu de aceea îmi petrec timpul acolo, ca să învăț (totul despre femei, n. red.)... Poate, cu ajutorul lui Dumnezeu, o să scap de prietenia mea cu Victor Slav și o să mă ia și pe mine cineva, să nu mai fiu singul până la adânci bătrâneți”,a spus Cătălin Cazacu, pe scena evenimentului, în fața a sute de oameni, provocând hohote de râs.

Evident, după ce a coborât de pe scenă, s-a îndreptat chiar spre Victor Slav, cei doi amuzându-se împreună pe seama momentului hazliu și plecând, apoi, împreună spre un club din Capitală.

fara descriere

Kanal D, trei premii la Gală

Emisiunile difuzate de Kanal D „FanArena” si „Vulturii de noapte”, precum si site-ul kfetele.ro, una dintre proprietatile online ale statiei, au fost premiate la evenimentul Health, Beauty & Lifestyle Awards. Victor Slav, Cătălin Cazacu și Giani Kiriță au urcat pe scenă pentru a ridica premiul  pentru ”Cel mai original late night show” ”Vulturii de noapte”, și au oferit celor prezenți în sală un moment memorabil, plin de umor, în stilul care i-a consacrat. ”FanArena” a primit premiul pentru ”Cel mai bun  show dedicat unei comunitati de fani”, premioul fiind ridicat de Iulian Pîtea.

Kfetele.ro, una dintre proprietățile online ale Kanal D, a primit Premiul pentru  Cel mai bun site de lifestyle feminin.  Kfetele.ro este o sursă permanentă de inspirație pentru femeia modernă, dinamică, mereu aflată în căutare de informații utile de fashion, beauty, life & style în general. Site-ul este dezvoltat într-un format interactiv, accesibil și prietenos și a devenit una dintre cele mai interesante și ofertante publicații online pentru și despre femeia activă a zilelor noastre.  

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate