Cătălin Cazacu, martor al incendiului de la Bamboo Mamaia! ”Am ajuns când focul era doar într-o încăpere”

Cătălin Cazacu a fost martor al incendiului care a mistuit clubul Bamboo în urmă cu câteva zile.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Cătălin Cazacu a văzut pe viu dezastrul de la Bamboo Mamaia, în care unul dintre cele mai cunoscute cluburi de pe litoral a ars din temelii. Sportivul locuiește pe timp de vară într-un complex imobiliar care se învecinează cu fostul club.  

Citeste si: Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Exatlon reîncepe în august! Anunțul care a făcut milioane de fani fericiți!

Citeste si: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună! Avem primele imagini care au încins plaja cu cei doi la mare, ca un adevărat cuplu! VIDEO EXCLUSIV

”În timp i-a spus Le Gaga, Bamboo sau Silence... pentru mine era vecinul de vis a vis și a fost aici cu mine de la primele cărămizi puse în @summerlandmamaia. A fost locul în care mii de români au prins probabil cel mai distractiv răsărit al lor dar și locul în care străinii veniți în căutare de distracție își pierdeau capul după frumuseți autohtone. Pentru mine a fost în ultimii ani de multe ori "și casa și masă"... azi când m-am trezit și m-am uitat pe geam am realizat că pentru mine @mamaia fără @bamboomamaia e ca nunta fără lăutari (da, ascult la nunți). Fără prea multa polemica spun asa... am ajuns când focul era doar într-o încăpere (nu comentez despre operațiune) dar spun așa... dacă aseară bătea un fir de vânt... în weekend-ul ăsta ne distram la bulgari la mare”, a scris Cătălin Cazacu pe contul lui de socializare.

Cătălin Cazacu a fost extrem de legat de clubul care a ars, dovadă și mesajul care a rulat în local în perioada în care acesta era la Exatlon. ”Cătălin Cazacu dă mai tareee” a fost mesajul scris pe plasmele din club.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate