Cătălin Cazacu, noapte nebună cu Margherita din Clejani! ”Vulturul”, atac asupra ”prăzii”, într-un club de noapte

Cătălin Cazacu a făcut ”marcaj” atent la Margherita din Clejani, în timpul unei petreceri sălbatice care a avut loc într-un local din Capitală.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Cătălin Cazacu își confirmă statutul de mare cuceritor. De data aceasta, ”victima” Vulturul de la Exatlon a fost Margherita din Clejani. Cei doi au fost fotografiați în iportaze compromițătoare în timpul unui party nebun organizat într-un local de noapte din București.

fara descriere
fara descriere

Margherita intrat în atenția lui Cazacu după ce și-a tras o ținută extrem de sexy și a urcat pe mese, dansând de mama-focului. Prezent la eveniment alături de amicul său, Giani Kiriță, Cătălin a luat-o de mână și a început să-i șoptească dulci cuvinte la ureche. Unii ar spune că Faimosul a plasat și un sărut pe gâtul tinerei, însă asta ar putea fi o interpretare pentru care nu băgăm mâna în foc.

Citeste si: Burlac convins, Faimosul Giani Kiriţă a căzut în faţa unei brunete şi a cerut-o de față cu toată lumea! Avem dovada

Citeste si: Bine că face motociclism! Cătălin Cazacu, surprins în timp ce joacă volei pe plajă! Video

Citeste si: Cătălin Cazacu, martor al incendiului de la Bamboo Mamaia! ”Am ajuns când focul era doar într-o încăpere”

fara descriere
fara descriere

Ce s-a întâmplat mai departe? Greu de spus. Oficial, atât Margherita cât și Cătălin sunt oameni liberi, fără obligații, dar asta nu înseamnă nimic în afară de faptul că cei doi s-au simțit bine sau că au fost luați puțin de val, într-o seară fierbinte de toamnă, într-un club.

fara descriere

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate