Vedete

Catalin Cazacu, noul prezentator Kanal D! In ce emisiune poate fi urmarit fostul Faimos: "Le dau bani oamenilor"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Catalin Cazacu, noul prezentator Kanal D! In ce emisiune poate fi urmarit fostul Faimos: "Le dau bani oamenilor"icon photo
 
Catalin Cazacu, unul dintre cei mai iubiti “Faimosi” de la Exatlon, multiplu campion la motociclism, are si o ocupatie secreta. Vulturul este, mai nou, prezentator TV. Va intrebati de la ce a pornit totul? 
 
Ei bine, ieri, la o ora cu un trafic infernal, pe o straduta de prin Berceni, Catalin Cazacu a fost surprins de reporterii WOWbiz.ro in fapt. Faimosul conducea o masina de super-lux, de zeci de mii de euro, doar ca surpriza aparea abia atunci cand te uitai mai atent. Masina era un taxi. Da, un taxi adevarat, Catalin Cazacu fiind, in timpul liber taximetrist de ocazie. 
 
Catalin Cazacu a explicat la WOWbiz ce surpriza le pregateste telespectatorilor Kanal D.  
 
"Cand m-am intors de la Exatlon, m-am gandit sa fac ceva bun pentru oameni. Acest taxi are pornirea gratuita si 0 lei pe kilometru. Cei care se vor urca in ea vor primi bani. 
 
 
Este vorba de o noua emisiune, pe litoral, si se numeste"Cash taxi". Regulile sunt simple, se vor urca in masina, ii duc gratuit la destinatia pe care si-o doresc ei, insa trebuie sa-mi raspunda la anumite intrebari. 
 
Au trei vieti, insa daca imi dau trei intrebari gresite, opresc pe dreapta si ii dau jos. Ne vom distra foarte tare", a povestit Catalin Cazacu despre emisiune. 
 
Catalin Cazacu i-a testat si pe simpaticii prezentatori de la WOWbiz. Acesta le-a pregatit o serie de intrebari haioase. Vezi cum s-au descurcat Andreea Mantea si Victor Slav, dar afla si mai multe detalii despre emisiunea "Cash taxi", in video de mai jos. 
 
 
 
Ionuţ Jaguarul, interviu EXCLUSIV pentru WOWbiz.ro din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIVicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”icon photo

Vedete

Cel mai mare vis al lui Adem, pe cale să devină realitate, în ”Mireasă din Istanbul”

De când a aflat despre planul de răzbunare al soţului ei, la adresa lui Adem, Sureyya este foarte supărată pe Faruk.

Titlu secțiune