Cătălin Cazacu se distrează pe cinste în Thailanda! Vezi ce a răspuns Faimosul de la Exatlon la întrebarea dacă se face ispită pe Insula iubirii!

Cătălin Cazacu se distrează pe cinste în Thailanda, acolo unde se află în vacanţă.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Cătălin Cazacu se distrează pe cinste în Thailanda, unde se află alături de mai mulţi prieteni. Încântat de peisajele de vis, Cazacu s-a fotografiat pe plajă, în croazieră, dar şi pe străduţele dintr-o mică staţiune aflată pe celebra insulă Phi Phi.

Citeste si: Catalin Cazacu baga spaima in Mihai Mitoseru: “Editia asta te 'bati' cu mine!”

Citeste si: Catalin Cazacu, proba de foc la Bacalaureat: “Timp de 45 de minute, cat am , nu am atins mingea!”

Citeste si: Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu îşi ţine bancnotele în sutien şi în găurile din ciorapi! Vezi cum a pozat cântăreaţa Nicoleta Delinescu cu banii primiţi din dedicaţii!

„Cum ar spune haterii....am esuat”, a postat Cazacu la o fotogrfie care îl înfăţişează întins pe malul Oceanului Indian. “Dus cu pluta”, a scris Cazacu la om poza în care apare în timp de naviga pe o bucată de lemn. (vezi ce au spus Cream şi Cătălin Cazacu despre relaţia lor de la Exatlon)

fara descriere

Cătălin Cazacu se distrează pe cinste în Thailanda: “Dus cu pluta” 

În timpul unei croaziere, Cazacu a observat o superbă peşteră. „VAND Pestera, 2 camere decomandate, parter, utilitati:apa canal, vedere la mare, necesita mici reparatii...pret bun....nu accept schimb”, a scris Cazacu.

La un moment dat, Cazacu a făcut o poză pe plaja insulei Phi Phi. “Te-ai băgat ispita la insula iubirii?”, l-a întrebat, în glumă, un amic. „Eu sunt insula iubirii”, a răspuns, ironic, fostul mebru al trupei Faimoşilor de la Exatlon 1.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate