Cătălin Cazacu și-a plimbat fiul cu ski-jetul! Andrei a moștenit pasiunea pentru motoare de la tatăl său VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu are o minunăție de fiu, cu care încearcă să-și petreacă cât mai mult timp de calitate.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Cătălin Cazacu încearcă să-i transmită fiului său apetitul pe care el îl are pentru sporturile motorizate. Campionul la motocicliscm a fost surprins de paparazzi WOWbiz.ro în timp ce își plimba băiatul cu skijetul.

fara descriere

Andrei are 9 ani și este marea slăbiciune a vedeti Kanal D. Cătălin încearcă să-și petreacă cât mai mult timp împreună cu acesta, deși el și mama lui s-au despărțit de ceva vreme. Puștiul este, la rândul lui, înnebunit după tatăl său, lucru care se vede cu ochiul liber. Așa că vacanța pe litoral s-a potrivit la fix pentru ca cei doi să-și petreacă timp de calitate împreună.

Cazacu: ”Pe Andrei nu l-am văzut niciodată să plângă”

fara descriere

Din imaginile surprinse pe paparazzi WOWbiz.ro se vede că Andrei este foarte curajos și se ține bine pe skijet. ceea ce nu este de mirare dacă ne gândim că puștiul are genele unui campion.

Citeste si: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ! Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt împreună! Avem primele imagini care au încins plaja cu cei doi la mare, ca un adevărat cuplu! VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana Kiriţă nu ar mai fi chiulit de la şcoală dacă primea 10 lei pe zi: „Acum mă? După ce am terminat? Păi ce prezenţă aveam în felul ăsta!”

Citeste si: Mara Bănica, mesaj sfâșietor! E vorba despre Mihai Constantinescu: ”Îl chinuie mult”

fara descriere

„Eu pe Andrei nu l-am văzut plângând niciodată, e genul de copil care, dacă se lovește, se enervează, nu plânge. E murdar și zdrelit în genunchi seara, când intră în casă, la fel cum eram și eu la vârstă lui. Are o copilărie pe model vechi, așa cum ar trebui să aibă toți copiii; învață experimentând. (..) Nu este foarte sensibil, nu este cocoloșit, este un bărbat încă de la vârsta asta și mă surprinde în fiecare zi”, povestea Cătălin Cazacu cu ceva vreme în urmă despre fiul său.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate