Vedete

Catalin Cazacu a terminat relatia cu Ana Roman! Ce ii transmite fostei, dupa ce a recunoscut apropierea de Claudia Pavel: "Nu am cui sa-i dau explicatii acasa. Ce s-a intamplat aici sunt niste sentimente mult mai curate"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Catalin Cazacu a terminat relatia cu Ana Roman! Ce ii transmite fostei, dupa ce a recunoscut apropierea de Claudia Pavel: "Nu am cui sa-i dau explicatii acasa. Ce s-a intamplat aici sunt niste sentimente mult mai curate"icon photo
 
Catalin Cazacu a tinut sa-si faca ordine in viata si a decis sa trimita un mesaj video, din Dominicana, pentru a explica relatia cu Claudia Pavel. 
 
Sportivul a tinut sa precizeze ca nu a avut timp sa-si faca ordine in viata inainte sa plece in competitia Exatlon Romania si ca nu are cui sa dea expicatii acasa. Lasand astfel sa se inteleaga ca nu mai exista o relatie intre el si Ana la intoarcere. 
 
"Este evident ca exista o apropiere intre noi. Nu este ceva fortat, nimeni nu joaca teatru. Cel putin eu nu joc. Aici cunosti adevarata fata a unui om, adevaratul caracter. Ajungi sa observi ca iti plac lucrurile astea naturale. Eu o sa o pup pe Claudia de cate ori vreau. Eu nu pot pune o definitie acestei povesti. Nu stiu ce final are. Nu exista un inceput al povestii. Nu a facut nimeni nimic, de asta este atat de misto, pentru ca nu stim exact ce este. Claudia a fost sincera, nu are de ce sa fie acuzata. Nu am cui sa-i dau explicatii acasa, nu am cui sa dau explicatii aici. Ce s-a intamplat aici sunt niste sentimente mult mai curate decat s-ar putea intampla.
 
Am lasat multe lucruri acasa pe care probabil nu le voi mai gasi, eu m-am schimbat. Eu cand am plecat de acasa am plecat dintr-o situatie greu de descris. Eu am fost corect fata de oamenii care au fost corecti cu mine. Fiind prins in problemele mele, nu am avut timp sa-mi fac ordine in viata", a declarat Catalin Cazacu, tocmai din Dominicana. 
 
 
"Este clar ca suntem extrem de apropiati. Pentru mine conteaza foarte mult ca el spune ca este un om liber. Cea despre care se spune ca este iubita lui a declarat lucruri mincinoase la adresa mea. Aceasta fata minte ca a iesit cu mine, cu Catalin si cu Giani la masa. Ea a declarat ca ma cunoaste, nu este adevarat. Mai ales ca a declarat ca eu am facut sex cu Giani", a declarat Cream dupa ce a vazut mesajul lui Catalin Cazacu. 
 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune