Cătălin de la Puterea Dragostei, foc și pară după ce a părăsit competiția: „O simplă părere m-a costat eliminarea”

Cătălin de la Puterea Dragostei a fost eliminat din competiție, aseară, în urma voturilor concurenților.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

Cătălin de la Puterea Dragostei


In articol:

Imediat după difuzarea emisiunii, am primit pe pagina wowbiz, o serie de mesaje de la Cătălin de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Promo Puterea Dragostei! Un nou concurent intră în competiție. Fetele sunt în extaz și l-au primit cu brațele deschise

Citeste si: Puterea Dragostei! Cătălin părăsește competiția pentru a doua oară

Citeste si: Anunț incredibil al lui Florin Salam: ”Rugăm persoanele care au trimis bani să ia legătura cu organele de poliție!”

Cătălin de la Puterea Dragostei, foc și pară după ce a părăsit competiția: „O simplă părere m-a costat eliminarea”

Fostul concurent este foc și pară după eliminare și consideră că totul a fost o strategie din partea concurenților. Mai mult, el spune că nu este corect ca pentru simplă părere să plătească atât de mult și ar vrea să se ia atitudine în acest sens.

Cătălin de la Puterea Dragostei

„Consider că nu a fost corect să fiu votat. A fost strategie pe față și lumea este foarte suparata. Primesc foarte multe mesaje de sustinere si chiar vor sa revin inapoi in casa. O simpla parere m-a costat eliminarea. Pe bune? Chiar asa teama au avut de mine ca usor usor le-am spus verde in fata si au preferat sa ma voteze... chiar va rog frumos sa postati acest mesaj ca sa vada si lumea cata nedreptate a fost acolo. VA MULTUMESC!!!” este messajul pe care ni l-a trimis Cătălin.

Cătălin de la Puterea Dragostei

Fostul concurent de la Puterea Dragostei face o comparație cu un alt fost concurent care a fost eliminat.
„Cand a iesit Alex Rosu toata lumea îi lua apararea, dar pentru mine chiar nu se face nimic, totul fiind foarte vizubil ca a fost strategie pe fata”, a mai scris Cătălin.

Cătălin este eliminat pentru a doua oarădin competiția Puterea Dragostei și a declarat aseară, că nu știe dacă mai vrea sau nu să se întoarcă în casă, după toate cele întâmplate. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate