Cătălin Dobrescu, dezvăluiri în premieră despre culisele mariajului cu Oana Radu! Ce nu suportă la soția lui? “Cu banii e ceva nasol”

Soțul Oanei Radu vorbește deschis despre aspectele frumoase și cele mai puțin frumoase din căsnicia cu celebra artistă.

Autor: Andrada Bratovianu

In articol:

Oana Radu este una dintre cele mai iubite artiste din România! Aceasta a avut noroc atât în cariera muzicală, cât și în dragoste, găsindu-și sufletul pereche și anume pe Cătălin Dobrescu. Acesta a fost invitat în emisiunea moderată de soția lui, “Detectorul de minciuni”, difuzată exlusiv pe canalul de YouTube theXclusive, unde a dat din casă

detalii din viața lor intimă.

Cătălin Dobrescu, detalii picante din căsnicia cu Oana Radu

Cătălin Dobrescu, dezvăluiri în premieră despre culisele mariajului cu Oana Radu!

Cătălin Dobrescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

După moartea fostului ei iubit, Oana nu mai speracă va găsi un om pe care să îl iubească la fel de mult, însă norocul i-a surâs și l-a întâlnit pe Cătălin Dobrescu, alături de care are un mariaj foarte fericit. Cei doi s-au cunoscut la sala de fitness, Cătălin fiind antrenorul vedetei.

Aflată în postura de moderator, iar soțul ei, invitat, Oana Radu a profitat de acest lucru și i-a adresat cele mai picante întrebări. Unul dintre subiecte a fost despre cât de sincer este soțul ei atunci când vine vorba despre istoricul căutărilor pe internet. Pus în fața faptului împlinit, Cătălin a răspuns sincer și asumat.

“Eu cred că nu există om să nu fi șters istoricul.

Poate fiecare om, în viața lui, a căutat ceva și s-a gândit că e cu X, Y lângă el și să nu apară. Dar nu, nu am șters nimic față de tine, la modul de înșelat sau altceva.”, a mărturisit Cătălin Dobrescu.

Citeste si: Oana Radu se mută în casă nouă împreună cu soțul ei! Cât valorează apartamentul de lux pe care l-au cumpărat? "Am rămas cu foarte puțini bani în cont"

Citeste si: Iată lista fugarilor din România, condamnați la ani grei de pușcărie. Cum acționau cei din gruparea "Riviera Maya"...- bzi.ro

Tot în zona întrebărilor picante se află și întrebările din viața intimă de cuplu. Oana a fost foarte curioasă să vadă cum privește din exterior, soțul ei, anumite situații.

“Oana: Ai primit o cerere sexuală ciudată de la Oana?

Cătălin: Da, tot timpul!”, a fost discuția dintre cei doi soți.

Ce nu suportă Cătălin Dobrescu la Oana Radu?

Cătălin Dobrescu, dezvăluiri în premieră despre culisele mariajului cu Oana Radu!

Cătălin Dobrescu

[Sursa foto: Captură YouTube]

Cum în orice relație nu este totul roz, Cătălin Dobrescu a nominalizat și aspectele mai puțin plăcute din cuplul lor. Întrebat ce dacă există ceva ce nu suportă la soția lui, antrenorul a răspuns imediat și a oferit și explicația.

“Nu suport la Oana cafeaua, be foarte multă cafea, în special cu lapte, anumie pofte culinare. Nu prea consumă alimente sănătoase. Cu banii iar e ceva nasol, pentru că de foarte multe ori cumpără lucruri pe care le-a cumpărat și rămân în plasă și de acolo pleacă undeva pe la părinții mei pe la țară sau pe la mama ei, la neamuri, la altcineva.”, a declarat Cătălin Dobrescu.

Citeste si: Oana Radu, dezvăluiri dureroase din viața personală: "Am avut parte de violență fizică și verbală. N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat"

Chiar dacă gurile rele zvonesc tot felul de lucruri despre ei, Oana și Cătălin nu îi bagă în seamă și își trăiesc în continuare povestea de dragoste. Antrenorul afirmă că există mulți care își dau cu părerea în mod negativ despre relația lor și le pun etichete ca și cum i-ar cunoaște.

“Din ce am văzut eu prin comentarii sunt două tipuri de oameni: cei care cred că ea stă cu mine pentru bani și cei care cred că eu stau cu ea pentru bani.”, a mai spus Cătălin Dobrescu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies