Catalin Josan, dureros de sincer: "Recunosc ca mi-am inselat iubitele! Am avut multe de invatat din relatiile cu femei mai in varsta decat mine"

Artistul din Republica Moldova nu crede in fidelitate. Catalin Josan a declarat ca prefera sa aiba relatii deschise, in care nu le interzice nimic iubitelor sale.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Cantaretul care a participat la Megastar a dezvaluit ca i s-a mai intamplat sa isi insele partenera de viata, dar si ca s-a iubit cu femei mai in varsta ca el.

"Nu am sa cred niciodata ca doi oameni pot sa fie fideli pana la capat. De obicei, intr-o relatie, unul este super corect, iar celalalt face tot felul de prostii. Eu recunosc ca am calcat stramb, insa atunci cand incep o relatie ii spun ca eu nu ii interzic ei nimic, la fel cum nici ea nu are dreptul sa-mi interzica nimic", a declarat Catalin Josan pentru D-Paparazzi.

"Am avut relatii si cu femei mai in varsta decat mine si am ramas surprins de modul in care o femeie cu experienta de viata trateaza lucrurile. Am avut multe de invatat din astfel de relatii", a mai punctat el.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate