Cătălin Măruță a strâns-o în brațe, a pupat-o și i-a făcut o declarație! Nu e Andra! "În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică"

Cătălin Măruță, mesaj de suflet pentru o femeie foarte importantă din viața lui.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Cătălin Măruță i-a dedicat o postare pe Instagram unei femei foarte importante din viața lui.

Prezentatorul de televiziune a postat fotografii și a scris un mesaj de suflet pentru producătoarea emisiunii sale, o femeie care i-a fost mereu alături la bine și la rău.

Cătălin Măruță a strâns-o în brațe, a pupat-o și i-a făcut o declarație! Nu e Andra! "În spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică"

Într-o postare pe contul său oficial de Instagram, Cătălin Măruță a ținut să-i mulțumească pentru cei 12 ani de colaborare neîntreruptă producătoarei Alina Tolontan.

Citeste si: Fiica Andrei calcă pe urmele mamei ei? Reacția adorabilă a Evei în momentul lansării noului cântec al artistei

Citeste si: Cum se înțeleg Andreea Bălan și Andra Măruță! ”Unele sentimente nu se schimbă niciodată”

Citeste si: Familia Măruță, motiv de sărbătoare. Anunțul făcut azi pe rețelele de socializare

"Știți cum se zice, că în spatele fiecărui bărbat de succes se află o femeie puternică? Când nu sunt acasă, ci la platou ea este femeia puternică și frumoasă și deșteaptă și foarte, foarte sufletistă care se află, de 12 ani, în spatele prezentatorului Cătălin Măruță si al emisiunii.
Draga mea Alina Tolontan! Nu îți promit că nu mai mănânc în pauzele de filmare! Voi continua să mănânc...tot timpul! Nici că nu îți mai fac urechile să pocnească în căști când îți e lumea mai draga! Nici că nu o să te mai scot din sărite - se mai întâmplă! Îți promit însă că îți voi fi mereu recunoscător! Pentru toata munca depusă! Pentru producătorul care ești! Pentru prietenul care ești! Pentru omul care ești! Pentru că...ești! Multumesc, Alina!", a scris Cătălin Măruță în dreptul fotografiilor cu producătoarea lui, Alina Tolontan.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate