Catalin Maruta, despre lupta de a fi lider de audienta: "Nu este uşor să ai emisiune şi să nu mai ai vedete pentru că au fost..."

novalue

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

Cătălin Măruţă a vorbit despre noul sezon al emisiunii sale şi despre cât de greu este să se menţină în topul audienţelor.

„Adevărul“: Ştii povestea numelui Măruţă? Au fost câteva emisiuni care ţi-au purtat numele. Cătălin Măruţă: E un nume foarte des întâlnit în zona Olteniei, mai exact în partea de unde vin părinţii tatălui meu. E interesant că şi atunci când emisiunea se numea „Happy Hour“, invitaţii de cele mai multe ori spuneau: „Mă duc la Măruţă“. Şi „La Măruţă“ s-a transformat în ultimii doi ani, pentru că era destul de ciudat să fie „Happy Hour“ şi să vorbim despre un divorţ sau despre o înmormântare, nu mai era nimic happy. Numele pentru noi era doar o convenţie, nici nu mai era atât de puternic.

Povesteşte-mi puţin despre noul sezon al emisiunii „La Măruţă“. Am înţeles că schimbi decorul. Da, cel mai frumos şi cel mai important este că ne-am mutat din Buftea în Bucureşti. Pentru noi este foarte important şi contează foarte mult, în primul rând pentru că invitaţilor le este mult mai uşor să ajungă. Şi ştii cum e, ora exactă se dă de aici, din centru, din Pache Protopopescu. Este un studio nou, este superb, arată spectaculos, este modern şi sunt convins că celor de acasă le va plăcea foarte mult.

Că tot vorbim de schimbări, în ultimele luni au avut loc unele majore în trust. Le-ai resimţit în vreun fel? Schimbările astea pe mine, pe echipa mea şi pe toţi cei de aici nu ne-au afectat, iar noi suntem exact ca o familie, suntem în continuare uniţi, chiar dacă au plecat câteva persoane. Am rămas aceeaşi familie şi păstrăm acelaşi spirit de echipă, aceeaşi dorinţă de a face lucruri împreună. Nu ne-au afectat absolut deloc.

Să ne întoarcem puţin la audienţe. Spuneai că în televiziune mereu te simţi în competiţie şi ai oameni la care te raportezi. Tu la cine te raportezi? În televiziune, spre deosebire de alte domenii, a doua zi de dimineaţă, la 9:00, vezi audienţa şi ştii dacă oamenii te-au ales pe tine sau nu. Nouă niciodată nu ne-a plăcut să ne uităm în grădina celorlalţi. Noi ne vedem de drumul nostru şi întotdeauna am încercat să le oferim oamenilor, şi acest aspect este cel mai important pentru noi, adevărul, adevărul-adevărat, adevărul gol-goluţ, nu falsuri. Am încercat să le arătăm oamenilor cum stau lucrurile de fapt şi de multe ori am avut de pierdut. Niciodată materialele nu au fost regizate, întotdeauna au fost reale, asta înseamnă că stai mai multe ore la filmare, că nu îţi ies, că cei care trebuie păcăliţi se prind şi că nu mai poţi da nimic pe post. Şi atunci o echipă care a muncit o zi întreagă, pentru o clipă de neatenţie, pierde tot. De exemplu, acum doi ani i-am făcut Monicăi Tatoiu o farsă care a durat două zile şi nu a fost difuzată nici în ziua de astăzi. Nu ne-a permis să o difuzăm.

Citeste tot interviul pe adevarul.ro!

Citeste si: Marius de la Puterea Dragostei este devastat! „Are tumoră pe creier...” - evz.ro

Galerie foto 
Citește și:

Antonia, atac dur la adresa Alexiei Eram în mediul online? Ce mesaj acid a postat cântăreața: „Când cineva nu mă suportă...”

Philip de la Puterea dragostei, în lacrimi când a văzut imaginile cu Berna plângând! Dezvăluiri emoționante: „Știu că e din vina mea...”

Dansatoarea lui Leo de la Strehaia, hărțuită sexual pentru că face masaj! Ce i s-a întâmplat și cum a rezolvat situația

Ana Maria Lintaru de la ”Puterea Dragostei”, anunț șoc! ”Voiam să mă duc la spital!”

Mona de la Puterea Dragostei, adevărul dureros despre despărțirea de George ”Sunt lucruri nerezolvate la mijloc”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies