Catalin Maruta, intr-o pozitie "imposibila"!  S-a contorsionat precum Zlata pentru un calendar! Uite cum a pozat!

Pentru ca in fiecare an in preajma sarbatorilor de iarna, Catalin Maruta deschide seria Celor 7 Minuni ale lui Maruta, nici anul acesta prezentatorul ”Happy Hour” nu se abate de la aceasta traditie. Maruta lanseaza un calendar spectaculos cu pozitii de contorsionist... care ii apartin!

Distribuie pe:

fara descriereVedeta Pro Tv a decis ca e momentul sa ii arate Zlatei, celebra contorsionista, care de altfel i-a fost invitata in emisiune, ca si el se poate contorsiona si poate scoate un calendar cum altul nu-i!

Cand Zlata, cea mai flexibila femeie din lume, a venit a doua oara la ”Happy Hour”, i-a facut cadou lui Maruta un calendar pe anul 2013 cu fotografii cu ea. Maruta a incercat atunci sa reproduca niste pozitii chiar in direct, cu ajutorul lui Vlad din bandul emisiunii, dar nu i-a prea iesit. A promis insa atunci ca se va antrena pana va reusi. Iata asadar ca minunea s-a produs: Maruta reuseste sa pozeze la fel ca Zlata, cu piciorul dupa gat si coloana indoita la 90 de grade!

Sedinta foto a fost un pic... trucata, dar rezultatul este unul spectaculos. Maruta a avut parte de ajutorul lui Vlad si al lui Papu din band, astfel ca in poze arata de parca si-a depasit limitele corpului! Sedinta foto a fost prin urmare un show incredibil, iar Maruta si ajutoarele lui s-au contorsionat si s-au distrat pana ce le-au iesit 12 pozitii corespunzatoare celor 12 luni.

Mai mult decat atat, Zlata insasi l-a incurajat pe Catalin Maruta cand a  auzit ce vrea sa faca si i-a trimis chiar si un mesaj video prin care ii declara cat de surprinsa este ca a reusit si el ce a facut ea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate